Vandring på Gran Canaria (429)

Garanteret afrejse
Udsolgt

DSC01205 red

7 dages hyttetur med let tilgængelig bjergvandring - fra fantastisk beliggende fast hytte

søndag den 10. MARTS til lørdag den 16. marts 2019

Kom med på tur i hjertet af Gran Canarias mest bjergrige region, Tejeda. Her er der ro for turistmasserne, velmarkerede stier og fantastiske udsyn over vulkanøens vidder. Gran Canarias landskab byder på alt fra lange, øde strande, agatgrønne skove til det nøgne vulkanlandskab i højderne. Vi vandrer fem hele dage fra fast belliggende hytter perfekt belliggende til dagsture i området.

Startsted: Las Palmas Lufthavn på Gran Canaria kl. ca. 19 (du kan evt. mødes med os senere på overnatningsstedet)

Slutsted: Las Palmas lufthavn på Gran Canaria lørdag morgen kl. ca. 8

Bemærk: Start og slut tider er baseret på at følges med turlederen. Se nærmere under "transport".

Hvem kan deltage? Vi går med lette dagtursrygsække i 5-7 timer dagligt. Det går en del op og ned i det flotte terræn, men i roligt tempo. Det er naturligvis en fordel at være i form til heldagsture i kuperet terræn, men det er ikke nødvendigt med erfaring fra bjergvandring i øvrigt.

Er du i tvivl om du kan deltage så giv kontakt os for en snak om niveauet på 70213121 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvor langt skal vi vandre om dagen?: Vi vandrer dagture på op til 7 timer, hvori der ligger en god frokostpause og små pauser undervejs. Vi har ca. 7 timers lys på denne årstid så der er en helt naturlig begrænsning. 

Overnatningsform: Vi overnatter i en helt fantastisk godt belligende lille  hytteby helt oppe i bjergene. Det er simpel overnatning i 4 personers hytter med fælles fasciliteter, som på en campingplads. Medbring evt. sommersovepose eller sengelinned.

Mad: Det er muligt at købe fuld pension, med simple retter, sammen med overnatningen til ca. €26 per dag sammenlagt med overnatningen. Sengelinned er beskedne €3 for ugen.

Turleder: Louise Hollerup, spansktalende dansk turleder.

Hvad koster det?
Dine omkostninger: Turens pris plus din egen transport, overnatning i hytten og mad undervejs. Dvs. fly tur/retur til Gran Canaria, lokal bus/taxi til vandrerutens start og retur fra slutstedet. Dertil overnatningerne og mad. Samlet budget ligger på fra ca. kr. 6.500.

Transport:

Den nemme løsning: Du kan følges med Opdag Verdens turleder fra Danmark til turstart i Las Palmas på Gran Canaria, og hele vejen hjem igen. På denne tur rejser turleder højst sandsynligt fra København.

Den fleksible løsning: Du er velkommen til at rejse fra eller til et andet sted og mødes med gruppen til turstart på Gran Canaria. Det betyder også at du kan forlænge dit ophold både før og efter turen hvis du har lyst, og evt. få det til at passe med billige billetter til transport.

Fly: Vi har set priser fra både København, Billund og Aalborg til Las Palmas fra ca. kr. 2.500 t/r. Enkelte t/r rejser helt ned til 1100 kr.

Transport fra lufthavnen til rutens start er med lokal taxi, og det tager ca. 60 min. til hytterne i bjergene.

Husk det er muligt at koordinere fælles transport til og fra ruten i turens gruppe på Mødestedet. Du modtager informationsdokument med praktiske detaljer og en beskrivende pakkeliste ved tilmelding.

KR. 2.995
2.695,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 300, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ her. Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 10-03-2019
Slutdato 16-03-2019
Max deltager antal 16
Pris pr. person Kr.2.995
Garanteret afrejse Nej
Betaling med ViaBill
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr.2.995

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Gå dig i form til vandreturen

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km over det meste af Danmark

Læs mere her...

gaa med

Log ind