tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Vandring på Himmelbjergruten (763) - Vandreture på Himmelbjergruten | Opdag Verden

Vandring på Himmelbjergruten (763)

OV himmel2

2 dages vandretur i søhøjlandet med TELT OG erfaren turleder 

Lørdag den 5. september til søndag den 6. september 2020

Vandreturen fra Silkeborg til Himmelbjerget, og videre mod Ry, fører os gennem noget af Danmarks mest kendte natur. Variationen og højderne er i særklasse. Vi vandrer med flotte udsigter og slår lejr tæt ved idylliske Gudenåen.

Vi vandrer ad Himmelbjergruten langs søerne, og nyder godt af de gode stier og det varierede landskab undervejs. 

Startsted: Silkeborg Station lørdag kl. 10.15 (passer med regionaltoget fra Aarhus).

Slutsted: Silkeborg Station søndag kl. 16.

Hvem kan deltage: Turen er for alle, der er i almindelig god fysisk form og kan bære deres egen rygsæk over to dage i let kuperet terræn.

Turniveau: Let - mellem. Vi tilbringer hele dagen på stier i let kuperet terræn og holder jævnligt pauser undervejs. Vi vandrer op til ca. 20 km. hver dag.

Overnatningsform: Telt, tarp eller hængekøje.

Mad og vand: Det mest oplagte er at lave mad på medbragt kogegrej. Du kan tage en frossen ret med hjemmefra, som tør op undervejs og bare skal varmes sammen med ris eller pasta. Frysetørret mad er også en god løsning. Vand kan tankes tæt på start og undervejs. Vi koordinerer eventuel deling af kogegrej i turens gruppe på ’Mødestedet’, som du automatisk bliver tilmeldt, når du køber turen. Der er mulighed for bål.

Transport: Det er oplagt at tage toget til og fra turen. Vi anbefaler at koordinere evt. fælleskørsel via gruppen på ’Mødestedet’.

Offentlig transport fra Aarhus: Afgang med tog fra banegården i Aarhus til Silkeborg Station kl. 09.25 med ankomst kl. 10.10.

Bil: Ca. 45 km fra Århus

Dine omkostninger: Du køber selv din mad, transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder. 

Læs mere om konceptet her

KR. 495
695,- FOR ikke-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 05-09-2020
Slutdato 06-09-2020
Tilmeldte: 5
Pris pr. person Kr. 695
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 695 11

COVID-19 - Få svar på dine spørgsmål her...

Vi kan godt forstå, at der kan være brug for særligt klare udmeldinger i forhold til rettigheder og muligheder, når du køber en tur i denne tid. Derfor har vi samlet de hyppigst stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tager myndighedernes anbefalinger meget alvorligt, og alle vores turledere har skærpet opmærksom på hygiejne på alle ture.

  1. Får jeg refunderet min betaling, hvis turen aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?
  2. Får jeg min betaling retur, hvis jeg annullerer min tilmelding til turen?
  3. Hvornår tager Opdag Verden stilling til om turen gennemføres eller ej?
  4. Hvor lang tid har jeg til at beslutte mig for en ny tur, hvis den jer er tilmeldt aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?

Få svar på dine spørgsmål her...

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Har du spørgsmål til ture og kurser?

jes 300

Ringer du for at få svar på spørgsmål om en tur du vil på, høre om en tur bliver til noget eller har spørgsmål til en tur du allerede er tilmeldt, så bliver du nødt til at væbne dig med tålmodighed. 

Jeg er den eneste der kan svare på tur-spørgsmål og det giver en lang svartid. Forvent at der godt kan gå 48 timer inden du får svar. 

Med venlig hilsen 

Jes, Opdag Verden

Send os mail
Klik her...

Log ind