×

Bemærk

No Images or Galleries Found

Vandreture på Island

Hornstrandir5

spektakulær vandring i magiske landskaber

Der er så meget vild og fantastisk vandring på Island så der er mere end rigeligt til mange besøg. På Island får du en stor diversitet i natur og et barskt miljø der virkelig inviterer til udforskning. Fotografer vil elske det fantastiske mix af røde, grønne, blå og brune nuancer der er her. Brug turene på Island til at tage din vandring videre fra de helt korte ture eller videre til vandring udenfor de afmærkede stier.  Det er tilmed afsides liggende og er helt oplagt til et vandreeventyr for dig der har erfaring fra andre ture og ved hvordan du skal klæde dig på i al slags vejr. For det er ingen hemmelighed at her kan du få alt slags vejr. Vi har lavet en tur ved Vestfjordene som tager dig til et mere øde område af Island, nemlig Hornstrandir, hvor du kan vandre langs stejle klippesider i et frodigt sceneri, blandt polarræve og gamle hvalfangerbastioner. Glæd dig til en Islandsk vandre perle.

Vi arbejder på at programsætte nye datoer på denne tur. Lige nu er der ikke datoer på ture, kurser eller medlemsaktiviteter i denne kategori. Hold øje med nyhedsbrevet og få besked når der kommer nye ture.

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Gå dig i form til vandreturen med Opdag Verden

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km flere steder i landet. Det er gratis for medlemmer og koster 20 kroner, hvis du ikke er medlem.

Læs mere her...

Har du spørgsmål

Send os mail
Klik her

Du kan også ringe 
hverdage mellem 
9-16 på 
70 21 31 21 (tast 4)

Log ind