Vandring på Isle of Skye (571)

Garanteret afrejse

Isleofskye low 1

8 dages vandretur med telt og dansk turleder

lørdag den 6. juli til lørdag den 13. juli 2019

Tag med os på denne vandretur i det vilde, grønne og sorte skotland. Den nok så berømte ø hvorpå Skye Trail bugter sig igennem det mytiske landskab. Vi følger den umarkerede rute over en uge hvor vi garanterer dig en vandreoplevelse i særklasse.

Vi er konstant på udkig efter de gode steder i Europas fantastiske landskaber. På Isle of Skye har vi fundet noget af det vi holder allermest af. Vandring i et anderledes og dybt charmerende landskab, blandt en kultur med varme og sjæl... og en humor ikke langt fra vores egen. Vi vandrer på små stier langs de græsgrønne skråninger, provianterer i de små byer undervejs og overnatter vildt med telt. Det bliver godt... rigtig godt!

Start: Edinburgh lufthavn lørdag kl. 16
Slut: Edinburgh lufthavn lørdag kl. 14

Hvem kan deltage? Alle, som er i god fysisk form og klar til vandring med rygsæk i kuperet terræn, som til tider er udfordrende.

Turniveau: Mellem-Hård. Vi vandrer i 5 til 7 timer om dagen med vores eget grej i rygsækken.

Er du i tvivl om du kan deltage,så kontakt os for en snak om niveauetpå 70213121 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Overnatningsform: Vi sover i telt.

Mad og vand: Medbring gerne frysetørret mad for at holde vægten nede. Det er muligt at købe mad de få gange vi passerer en by- ca. med to dages mellemrum. Vi har adgang til vand dagligt.

Turleder: Selina Tuxen

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er én, der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen. Når du er i trygge hænder, kan du nyde mere og være sikker på, at du oplever det bedste af området, du er på tur i.

Hvad koster det?

Du køber selv din transport og mad, og bruger dit eget grej eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du har brug for at vide, og sørger for en dygtig dansk turleder til at guide dig trygt og sikkert på øen.

Læs mere om konceptet her

Dine omkostninger: Prisen for turen plus din mad og transport. Forvent mellem 1.000 og 2.000 for flybilletten t/r og ca. kr. 1.300 til transfer med minibus mellem Edinburgh lufthavn og ruten.

Transport:

Den nemme løsning: Du kan følges med Opdag Verdens turleder fra Danmark til turstart i Edinburgh i Skotland og hele vejen hjem igen. I turens gruppe på ’Mødestedet’ kan du koordinere at følges med turlederen eller/og de andre deltagere.

Den fleksible løsning: Du er velkommen til at rejse fra eller til et andet sted og mødes med gruppen til turstart i Edinburgh eller ved vandringens start på Isle of Skye. Det betyder, at du kan forlænge dit ophold både før og efter turen, hvis du har lyst og evt. få det til at passe med billige billetter og øvrig rejseaktivitet.

Dagsprogram:

Dag 1. Vi mødes i Edinburgh og tager videre mod Isle of Skye, hvor vi lander om aftenen i hovedbyen Portree. Vi kan sove ca. 200m herfra i telt nede ved stranden.

Dag 2. Vi køber gas om morgenen og tager taxi de sidste kilometer nord på øen til rutens startsted  fra Flodigarry. Vi følger den berømte klippekant ”Trotternishridge” som vi også sover oppe på det er udfordrende og spændende vandring i vildt terræn - ca. 10 km.

Dag 3. Fra”Trotternishridge” til lidt forbi The storr.. Vi går langs kanten og ned til den ikoniske klippeformation ”the Storr – og herfra ned til vandet, hvor vi slår lejr ca. 20km

Dag 4. vi følger kysten til Skye’s hovedby Portree, hvor der er mulighed for aftensmad og genforsyning. Vi slår lejr på stranden ved byen igen- ca. 14 km.

Dag 5: FraPortree tager vi bussen til Glen Sligachan og herfra videre til bunden af LochSlapin.Vi følger floden sydpå med udsigt til den berømtCuillin bjergkæde mod vest. Det er en kortere dag med fin og ikke helt så kuperet vandring, vi slutter for bunden af bjerget ved en fin Bothy (slags hus for vandrere) – ca. 12km.

Dag 6. Fra Loch Slapin går vi østpå ind over BlaBheinn bjerget og ned mod vandet og ca. 5 km videre rundt igen og ender ude på spidsen ved Suisnish. Dagen foregår i barskt og smukt landskab – ca. 16 km.

Dag 7. Fra Suisnish drager vi østpå mod slutbyen Broadford hvor der er både restauranter, indkøbsmuligheder og Campingplads hvor vi overnatter hvis man vil have bad før man skal hjem ca. 15km.

Dag 8. Hjemrejse dag. Vi bliver hentet med minibuseller tager offentlig transport og kører til Edinburgh lufthavn og flyver derefter hjem til Danmark. Alternativt fortsætter du på egne eventyr

KR. 2.995

2.695,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 300, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 06-07-2019
Slutdato 13-07-2019
Pris pr. person Kr. 2.995
Garanteret afrejse Ja
Betaling med ViaBill
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 2.995 11

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Log ind