tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Vandreture på Mallorca - GR221 | Opdag Verden

Vandreture på Mallorca

Mallorca 21

bjergudsigter og hyggelige landsbyer i spansk vintervarme

Mallorca i det vestlige Middelhav lokker med sit fantastiske vejr og smukke landskaber til vandring i de danske ydersæsoner. Forlæng vandresæsonen sammen med Opdag Verden, når vi vandrer 100 kilometer på den berømte vandrerute GR 221, der er kendt som ’De tørre stens rute’. Vi vandrer i et roligt tempo gennem frodige plantager, skyggefulde olivenlunde og hyggelige landsbyer gennem de flotte Tramuntana-bjerge, som er en del af UNESCOs verdensarv.

IMG_7812 Vandreture på Mallorca - GR221 | Opdag Verden
Garanteret afrejse

8 dages hytte til hytte vandretur i Tramuntana bjergene med dansk turleder

lørdag den 7. marts til lørdag den 14. marts 2020

Start sæsonen på fantastiske Mallorca sammen med Opdag Verden, når vi vandrer afsted på den berømte rute GR221 over flotte bjerge og gennem frodige plantager. Mallorca ligger som en del af øgruppen Balearerne perfekt i det vestlige Middelhav og lokker med fantastiske forhold til at nyde tidlig forårsvarme, mens det stadig er koldt herhjemme. Sammen går vi de ca. 100 km på ”De tørre stens rute” fra nord til syd over Tramuntana bjergene som er UNESCO verdensarv.

Medlemspris: Kr. 2.995 - Pris: Kr.3.295

IMG_7812 Vandreture på Mallorca - GR221 | Opdag Verden
Garanteret afrejse

8 dages hytte til hytte vandretur over Tramuntana bjergene på Mallorca

lørdag den 21. marts til lørdag den 28. marts 2020

Start sæsonen på fantastiske Mallorca sammen med Opdag Verden, når vi vandrer afsted på den berømte rute GR221 over flotte bjerge og gennem frodige plantager. Mallorca ligger som en del af øgruppen Balearerne perfekt i det vestlige Middelhav og lokker med fantastiske forhold til at nyde det tidlige forårsvarme, mens kulden og mørket stadig har fat herhjemme. Sammen går vi de ca. 100 km på ”De tørre stens rute” fra nord til syd over Tramuntana bjergene som er UNESCO verdensarv.

Medlemspris: Kr. 2.995 - Pris: Kr.3.295

IMG_7812 Vandreture på Mallorca - GR221 | Opdag Verden
Garanteret afrejse

8 dages hytte til hytte vandretur over Tramuntana bjergene på Mallorca med dansk turleder

lørdag den 18. april - lørdag den 25. april 2020

Start sæsonen på fantastiske Mallorca sammen med Opdag Verden, når vi vandrer den berømte rute GR221 over flotte bjerge og gennem frodige plantager. Mallorca ligger som en del af øgruppen Balearerne perfekt i det vestlige Middelhav og lokker med fantastiske forhold til at nyde forårets varme, mens kulden stadig har fat herhjemme. Sammen går vi de ca. 100 km på ”De tørre stens rute” fra nord til syd over Tramuntana bjergene som er UNESCO verdensarv.

Medlemspris: Kr. 2.995 - Pris: Kr.3.295

IMG_7812 Vandreture på Mallorca - GR221 | Opdag Verden

8 dages hytte til hytte vandretur over Tramuntana bjergene på Mallorca med dansk turleder

lørdag den 10. oktober til lørdag den 17. oktober 2020

Forlæng sæsonen på fantastiske Mallorca sammen med Opdag Verden, når vi vandrer afsted på den berømte rute GR221 over flotte bjerge og gennem frodige plantager. Mallorca ligger som en del af øgruppen Balearerne perfekt i det vestlige Middelhav og lokker med fantastiske forhold til at nyde efterårets varme, mens kulden og mørket så småt tager fat herhjemme. Sammen går vi de ca. 100 km på ”De tørre stens rute” fra nord til syd over Tramuntana bjergene som er UNESCO verdensarv.

Medlemspris: Kr. 2.995 - Pris: Kr.3.295

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Hvad siger deltagerne!

Knud

Knud, 57 år, teknisk assistent 

Jeg synes GR221 på Mallorca er en fed rute. Jeg forventede at se og dufte bjergenes natur, og det blev til fulde indfriet. Vi havde også et godt samvær i gruppen, over alle forventninger. Fremfor at gå alene, får man noget ekstra ved at gå sammen. Det var en mere udadvendt tur, på den positive måde. Tiden fløj afsted når vi gik og talte, og stien føltes mindre lang. Det var helt mærkeligt at skilles ad igen. Og turlederne var kompetente, sympatiske og vidende.


 

Kim Larsen Foto Louise Hollerup

Kim Larsen, 60 år, selvstændig

Turen på Mallorca var fantastisk! Jeg har været på Mallorca før, men det var en helt anden oplevelse den her gang. Vi gik i et varieret, bjergrigt landskab, og der var mange flotte udsigtspunkter langs. Folk var rare og venlige, og det var svært at sige farvel til gruppen, da vi skulle hjem efter en uge. Også turlederne var fantastiske. De stod for alt det praktiske, mens jeg selv kunne parkere hjernen.

Det var en ferie hvor jeg brugte mig selv aktivt, både fysisk og socialt, når vi delte strabadserne på vejen og et glas rødvin og god mad om aftenen. Da jeg købte turen, var jeg lidt bekymret for om jeg kunne klare det, men det var meget nemmere end jeg regnede med. Hvis man fik en vabel, var der altid hjælp at hente, og rygsækken føltes lettere og lettere for hver dag der gik.

Har du spørgsmål til Nepal turen

Send en mail til
Kipling Travel:

info@kiplingtravel.dk 

Du kan ringe hverdage 
mellem 9.30
-17
på 47 16 12 20

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål

jes 300

Send os mail
Klik her...

Vi svarer inden for 48 timer

Du kan ringe hverdage 
mellem 
10-16
på 70 21 31 21

 

 

 

 

 

Log ind