Vandring på Mallorca (465)

Mallorca 1

8 dages hytte til hytte vandretur over Tramuntana bjergene på Mallorca med dansk turleder

lørdag den 6. april til lørdag den 13. april 2019

Start sæsonen på fantastiske Mallorca sammen med Opdag Verden, når vi vandrer afsted på den berømte rute GR221 over flotte bjerge og gennem frodige plantager. Mallorca ligger som en del af øgruppen Balearerne perfekt i det vestlige middelhav og lokker med fantastiske forhold til at nyde forårets varme og farver mens det kun så småt er kommet igang her hjemme. Sammen går vi de ca. 100 km på ”de tørre stens rute” fra syd til nord over Tramuntana bjergene som er UNESCO verdensarv. Terænnet er kuperet med en del både op- og nedstigninger, men belønningen er derefter. Vi kommer op over 1000 m.o.h. og vandrer både med havudsigt og indlands mellem oliven- og frugttræer. Ruten er varieret og vi sørger for at du kommer godt fra start til slut, sover godt undervejs og kan dele oplevelserne fra dagenes strabadser i godt selskab om aftenen. 

Startsted: Palma de Mallorca Lufthavn kl. 14.30

Slutsted: Palma de Mallorca Lufthavn kl. 12

Hvem kan deltage? Dig som kan gå op til ca. 20 km om dagen i kuperet terræn med en let rygsæk på op til 10 kg. Vi går i adstadigt tempo med tid til at nyde og holde pauser undervejs, i det flotte terræn. 

Turniveau: Mellem

Hvor langt skal vi vandre om dagen?: Vi vandrer op til ca. 20 km om dagen, men der vil være dage med færre kilometer også.

Overnatningsform: Vi overnatter på refugier, eller tilsvarende, undervejs. De tilbyder en simpel overnatning indendørs så du kun skal medbringe din sommersovepose. Overnatningerne koster typisk omkring €14.

Mad: Mad kan købes undervejs hver dag på enten refugierne eller i byerne undervejs. På refugierne koster et aftensmåltid ca. €10 og morgenmåltid ca. €5. Det er i øvrigt muligt at købe en madpakke på refugierne til frokosten og ellers forsyner vi os i byerne, eller snacker os igennem dagen.

Turleder: Kaare Meldgaard

Hvad koster det?
Dine omkostninger: Turens pris plus din egen transport, overnatning på refugierne og mad undervejs. Dvs. fly tur/retur til Palma de Mallorca, lokal bus/taxi til vandrerutens start og retur fra slutstedet. Dertil overnatningerne og mad. Samlet budget ligger fra ca. kr. 6.500

Transport:

Den nemme løsning: Du kan følges med Opdag Verdens turleder fra Danmark til turstart i Palma på Mallorca, og hele vejen hjem igen.

Den fleksible løsning: Du er velkommen til at rejse fra eller til et andet sted og mødes med gruppen til turstart på Mallorca. Det betyder også at du kan forlænge dit ophold både før og efter turen hvis du har lyst, og evt. få det til at passe med billige billetter til transport.

Fly: Vi har set priser fra København til Palma fra kr. 2.500 t/r og Hamborg kr. 1.300 t/r. Den lokale transport koster ca. kr. 250.

Transport fra lufthavnen til rutens start er med lokal bus eller taxi. Det tager ca. 30 min. ind til Palma by med bus og 1 time derfra videre med taxi eller bus. Forvent ca. €12 til taxi. Alternativt kan man dele (maks 4 pers.) en taxi direkte som kun tager 45 minutter og koster ca. €70-90. Transport tilbage til lufthavnen, fra rutens slutsted i Palma, foregår ligeledes med bus eller taxi.

Husk det er muligt at koordinere fælles transport til og fra ruten i turens gruppe på Mødestedet.

KR. 2.995
2.695,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 300, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ her. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 06-04-2019
Slutdato 13-04-2019
Max deltager antal 14
Pris pr. person Kr.2.995
Betaling med ViaBill
Kr.2.995 9

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Gå dig i form til vandreturen

Vil du med på vandretur, og er lidt usikker på om du kan stå distancen?

Så tag med på vore GÅ-MED ture. Det er dagsture på 10-15 km over det meste af Danmark

Læs mere her...

gaa med

Log ind