tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Vandring ved Stevns Klint (919) - AFLYST - Vandreture ved Stevns Klint | Opdag Verden

Vandring ved Stevns Klint (919) - AFLYST

Stevns klint

2 dages vandretur med overnatning i telt og erfaren turleder

Lørdag den 19. september til søndag den 20. september 2020

Stevns Klint er nu på UNESCO's Verdensarvsliste men det er ikke bare klintens tydelige lag af fiskeler, det høje indhold af grundstoffet Iridium eller den historiske forbindelse til den kolde krig der gør stedet interessant; naturmæssigt er her både varieret og dramatisk. Du kan glæde dig til en let vandret weekendtur ad blandt andet Gjorslevstien og Trampestien som følger kysten rundt. Undervejs passerer vi Højerup Gamle Kirke og Koldkrigsmuseet så du kan få kulturhistorien med.

Turen er en god mulighed for at teste udstyr og møde nye vandreglade mennesker – eller bare prøve kræfter med vandring.

Start: Strøby Egede kl. 10. Du kan tage bussen direkte (10 min.) fra Køge station.

Slut: Rødvig station søndag senest kl. 16 (du kan tage toget direkte retur til Køge station)

Overnatning: Vi sover i shelter og telte. Shelteret har plads til 6 sovende - først til mølle. Er det afgørende for dig at sove i shelteret så ring til os på 70213121.

Hvem kan deltage? Alle der har lyst til at vandre med en let rygsæk til weekendtur.

Turniveau: Let. Vi vandrer i let terræn på udmærkede stier hele dage, cirka 18 km lørdag og 14 km søndag.

Mad og vand: Det mest oplagte er at lave mad på medbragt kogegrej. Du kan tage en frossen ret med hjemmefra, som tør op undervejs og bare skal varmes sammen med ris eller pasta. Frysetørret mad er en nem løsning. Vand kan tankes på lejrpladsen. Vi koordinerer eventuel deling af kogegrej i turens gruppe på ’Mødestedet’, som du automatisk bliver tilmeldt, når du køber turen.

TRANSPORT

Vi anbefaler at koordinere fælles kørsel via gruppen på ’Mødestedet’.

Offentlig transport: Køge station har direkte forbindelse med tog til København. Herfra kan du nemt tage bussen til Strøby Egede - det tager ca. 10 minutter.

Bil: Strøby Egede ligger ca. 50 km syd for København. Der er parkeringspladser flere steder tæt på busstoppet centralt i Strøby Egede. Alternativt kan du parkere ved Rødvig hvor turen slutter og tage tog og bus til start i Strøby Egede.

Dine omkostninger: Du sørger selv for din mad og transport, men kan få hjælp til begge dele via turens online gruppe på 'Mødestedet' her på Opdag Verdens hjemmeside. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder. 

Læs mere om konceptet her

Vejledende dag-til-dag-program:

Dag 1: Ankomst, Strøby Egede kl. senest 10.00 og afsted på Gjorslevstien sydpå langs kysten. Stien er forholdvis flad og helt kystnær. Vi ender ved Stevns Naturcenter efter i alt 18 km denne første dag.

Dag 2: Vi starter vandringen mellem kl. 9 og 10. Vi passerer i dag den dramatisk beliggende Højerup gamle Kirke og Koldkrigsmuseet. Det er også i dag vi rigtigt for udsyn til Stevns imponerende kridhvide klinter inden vi slutter senest kl. 16 i Rødvig.

KR. 695
495,- FOR PLUS-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUS-MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV PLUS-MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ her. Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Detaljer

Startdato 19-09-2020
Slutdato 20-09-2020
Tilmeldte: 2
Pris pr. person Kr.695
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr.695 14

Log ind

5 gode grunde til at tage på tur med Opdag Verden

De bedste oplevelser: Vi kender de gode steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser. 

Du sparer tid: Vi planlægger turen ned i mindste detalje.

Størst mulig sikkerhed: Vi laver turen, så den afvikles trygt og sikkert.

Erfarne turledere: Slap af og lad os tage ansvarët undervejs.

Fællesskabet: Tag på tur, selv når dine venner ikke har tid.

Har du spørgsmål til ture og kurser?

jes 300

Ringer du for at få svar på spørgsmål om en tur du vil på, høre om en tur bliver til noget eller har spørgsmål til en tur du allerede er tilmeldt, så bliver du nødt til at væbne dig med tålmodighed. 

Jeg er den eneste der kan svare på tur-spørgsmål og det giver en lang svartid. Forvent at der godt kan gå 48 timer inden du får svar. 

Med venlig hilsen 

Jes, Opdag Verden

Send os mail
Klik her...

Log ind