Du er her:

Vandring i de fynske alper

Weekendtur Camoenoen

2 dages let vandretur med telt i de naturskønne fynske alper

Oplev den varierede og spændende natur på Sydfyn på denne korte weekendtur i de fynske alper. Weekendturen her går ad små stier rundt i det kuperede istidslandskab, og vi fører dig gennem både skov og overdrev. Hele området er en del af et større naturgenopretningsprojekt og helt oplagt for den naturglade vandrer. Glæd dig til at se vandre i noget af Danmarks dejligste natur, møde de sorte Welsh black køer og opleve vildskovområdet. I 2018 blev området med god grund en del af Danmarks nye naturkanon.

Denne tur er relativt ny i vores program og vi glæder os meget til dette sydfynske eventyr.

Startsted: Gåsebjerg Sand Naturlegeplads, lørdag kl. 10.

Slutsted: Gåsebjerg Sand Naturlegeplads, søndag kl. senest 16.

Hvem kan deltage: Turen er for alle, der er i almindelig fysisk form og kan bære deres egen rygsæk henover en kort weekend.

Turniveau: Let – mellem. Vi tilbringer dagen på betrådte stier og holder godt med pauser undervejs.

Overnatningsform: Telt eller tarp

Mad og vand: Det mest oplagte er at lave mad på medbragt kogegrej. Du kan tage en frossen ret med hjemmefra, som tør op undervejs og bare skal varmes sammen med ris eller pasta. Frysetørret mad er også en god løsning. Vand kan tankes tæt på start og ellers ved søen eller åen undervejs. Vi koordinerer eventuel deling af kogegrej i turens gruppe på ’Mødestedet’, som du automatisk bliver tilmeldt, når du køber turen. Der er mulighed for bål hvis vejret tillader det.

Transport:

Vi anbefaler at koordinere evt. fælles kørsel via gruppen på ’Mødestedet’.

Offentlig transport fra København:
Afgang med bus 141 fra Odense kl. 08.25 så er du fremme 09.22. Passer med tog fra Hovedbanegården i København kl. 06.56 og Århus H 06.15.

Bil: Små 200 km fra København og en anelse kortere fra Århus. Der er fine parkeringsmuligheder ved start/slut.

Dine omkostninger: Du køber selv din mad, transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder. 

Læs mere om konceptet her

Du modtager et infodokument med praktisk info og en beskrivende pakkeliste umiddelbart efter din tilmelding. 

Vejledende dag-til-dag-program:

Dag 1: Ankomst, Gåsebjerg Sand Naturlegeplads, kl. senest 10.00 og afgang ud i Sollerup Skov. Efter en dag på de charmerende små stier i det kuperede terræn kommer vi til Sollerup teltplads. Her kan der slappes af, bruges tid på at gå rundt for sig selv eller gå en ekstra tur med turlederen ved Arreskov Sø inden aftensmaden. Dagens vandring til lejrpladsen slutter hen på eftermiddagen og er relativt kort. Du kan glæde dig til en hel dag i istidslanskabet sammen med vores lokalkendte turleder der sørger for at turen bringer dig den bedst mulige vej rundt på eventyr i forhold til vind og vejr.

Dag 2: Vi starter vandringen mellem kl. 9 og 10 så du har god tid til at nyde morgenen i skoven. Vi går på udvalgte naturskønne stier tilbage mod starten igennem skov og de fynske alper omkring især Svanninge. Turen slutter søndag eftermiddag senest kl. 16 samme sted som vi startede. 

KR. 595
795,- FOR IKKE-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUSMEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Event Startdato Slutdato Sted Pris pr. person Ledig plads TILMELDING
Vandring i de fynske alper (1328) 20-05-2023 21-05-2023 Kr. 795 12
Vandring i de fynske alper (1329) 09-09-2023 10-09-2023 Kr. 795 14
Log ind