• Kursus i friluftsliv og vandring - Midtjylland (579)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Midtjylland (579). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring - Midtjylland (578)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Midtjylland (578). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring - Midtjylland (577)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Midtjylland (577). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring - Midtjylland (576)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og vandring - Midtjylland (576). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (575)

  Denne gruppe er stedet, hvor du som deltager på Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (575) kan skrive sammen med de andre deltagere om at dele transport, mad og udstyr.Her kan du stille spørgsmål til turlederen og du kan hente...
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (574)

  Denne gruppe er stedet, hvor du som deltager på Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (574) kan skrive sammen med de andre deltagere om at dele transport, mad og udstyr.Her kan du stille spørgsmål til turlederen og du kan hente...
 • Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (573)

  Denne gruppe er stedet, hvor du som deltager på Kursus i friluftsliv og vandring – Nordsjælland (573) kan skrive sammen med de andre deltagere om at dele transport, mad og udstyr.Her kan du stille spørgsmål til turlederen og du kan hente...
 • Vandring på Gran Canaria (572)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Gran Canaria (572). Her kan du koordinere transport, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Isle of Skye (571)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Isle of Skye (571). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Introkursus i friluftsliv og vandring - Midtjylland (570)

  Dette er gruppen for dig som deltager på Introkursus i friluftsliv og vandring (570). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Mols Bjerge (569)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Mols Bjerge (569). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup bakker (568)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup Bakker (568). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup bakker (567)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup Bakker (567). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup bakker (566)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Weekendvandring ved Hald Ege og Dollerup Bakker (566). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle

  Dette er gruppen for dig som deltager på en Gå-med tur på Grejsdalstien. Her kan du skrive sammen, og dele billeder/video, med de andre deltagere og Opdag Verden.
 • GÅ-MED ved Horsens Fjord - Horsens

  Dette er gruppen for dig som deltager på en Gå-med tur ved Horsens Fjord. Her kan du skrive sammen, og dele billeder/video, med de andre deltagere og Opdag Verden.
 • GÅ-MED i Nordsjælland - Gribskov

  Dette er gruppen for dig som deltager på en Gå-med tur i Gribskov. Her kan du skrive sammen, og dele billeder/video, med de andre deltagere og Opdag Verden.
 • GÅ-MED på Skjoldungestien - Roskilde

  Dette er gruppen for dig som deltager på en Gå-med tur på Skjoldungestien. Her kan du skrive sammen, og dele billeder/video, med de andre deltagere og Opdag Verden.
 • GÅ-MED ved Marbæk Strand - Esbjerg

  Dette er gruppen for dig som deltager på en Gå-med tur ved Marbæk strand. Her kan du skrive sammen, og dele billeder/video, med de andre deltagere og Opdag Verden.
 • GÅ-MED i Marselisborg skov - Århus

  Dette er gruppen for dig som deltager på en Gå-med tur i Marselisborg skov. Her kan du skrive sammen, og dele billeder/video, med de andre deltagere og Opdag Verden.

Log ind

Mine Grupper

Du er ikke medlem af nogen grupper endnu
Vis alle

Log ind