• Vandring på Söderåsen (354)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Söderåsen (354). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Rold skov og Rebild bakker (353)

  Denne gruppe er stedet, hvor du som deltager på "Vandring i Rold skov og Rebild bakker (353)" kan skrive sammen med de andre deltagere om at dele transport, telt, kogegrej osv.Her kan du stille spørgsmål til turlederen og du kan hente...
 • Vandring på Camønoen (351)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Camønoen (351). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Söderåsen (352)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Söderåsen (352). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Mols Bjerge (348)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Mols Bjerge (348). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Færøerne – fast hytte (349)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Færøerne (349). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Færøerne – fast hytte (350)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Færøerne (350). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i alperne – Østrig hytte til hytte (347)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Alperne - Østrig hytte til hytte (347). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Mallorca (311)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Mallorca (311). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Mallorca (310)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Mallorca (310). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Havkajak i Kroatien (319)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Havkajak i Kroatien (319). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Havkajak i Kroatien (318)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Havkajak i Kroatien (318). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på West Highland Way (312)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på West Highland Way (312). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Havkajak i den sydsvenske skærgård - Blekinge (321)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Havkajak i den sydsvenske skærgård (321). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Jotunheimen (326)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Jotunheimen (326). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Kursus i friluftsliv og havkajak - Göteborg (302)

  Dette er gruppen for dig som deltager på kurset i friluftsliv og havkajak - Göteborg (302). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til kursuslederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i de Transsylvanske Alper (330)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i de Transsylvanske Alper (330). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring i Rogaland (345)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring i Rogaland (345). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Fjeldtur i Grønland (324)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Fjeldtur i Grønland (324). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.
 • Vandring på Færøerne – fast hytte (328)

  Dette er gruppen for dig som deltager på turen Vandring på Færøerne (328). Her kan du koordinere samkørsel, mad og deling af grej. Du kan også stille spørgsmål direkte til turlederen og finde links til praktisk info.

Log ind

Log på med dit brugernavn og adgangskode

Mine Grupper

Du er ikke medlem af nogen grupper endnu
Vis alle

Log ind

INTRODUKTIONSTILBUD TIL NYE MEDLEMMER