Transport

Herunder er links til hvor du kan købe din togbillet til Opdag Verdens turdestinationer. Du finder transportbeskrivelsen til din tur med Opdag Verden i turens infodokument:

Danmark:

togI Danmark kan du vælge at bruge dit rejsekort til at betale med, eller du kan købede billige 'orange'                 billetter i god tid hos DSB. Overordnet kan du søge på hele din rejse med offentlig transport på www.rejseplanen.dk  eller www.dsb.dk og du kan søge specifikt på rejser på Sjælland på www.movia.dk. Du kan også ringe til DSB kundeservice på telefon 70 13 14 15 mellem kl. 7 og 20 for køb af billetter.

 

fly Indenrigsflyvning i Danmark kan være et godt alternativ til øvrig transport, hvis du fx skal direkte videre til en anden flyvning videre. Tidsmæssigt skal du være opmærksom på at besparelsen i forhold til øvrig transport kan forsvinde i transfer og ventetid. Brug www.skyscanner.dk eller www.travelmarket.dk til at finde din billigste billet.

Bus

bilDet er nemt at køre bilen lige til ruten eller kursets start, men vær opmærksom på at der er mange penge at spare ved at koordinere transporten i bil med de andre deltagere. Brug vores sociale online platform Mødestedet til det.


Sverige:

togwww.sj.se 

Det er en god idé at koordinere køb af gruppebillet hvis I er flere der rejser sammen med tog i Sverige. Du kan også ringe til DSB kundeservice (udland) på telefon 70 13 14 18 mellem kl. 8 og 18 for at bestille billet.

fly Der er direkte flyvninger til de fleste steder vi laver ture, fx fra København til Kiruna nær Abisko nationalpark. Tidsmæssigt skal du påregne tid til transfer videre og være opmærksom på videre bus og togforbindelser som selv i højsæsonen måske kun har to afgange om dagen. Brug www.skyscanner.dk eller www.travelmarket.dk til at finde din billigste billet.

BusBusnettet i Sverige er velfungerende, men du skal være opmærksom på at busserne måske kun kører få gange om dagen selv i højsæsonen. 

bilDe svenske motorveje er anderledes end de danske og du kan ikke regne med at køre med lige så høj hastighed som herhjemme. Der er i øvrigt udmærkede parkeringsforhold ved vores ture i Sverige. Det er i øvrigt væsentligt billigere at leje bil i Sverige end i Danmark.


Tyskland:

togDe tyske statsbaner har et velfungerende togsystem hvor du kan være heldig at finde meget billige billetter til de større byer med afrejse fra fx København. Ofte vil det kræve afrejse fra Danmark aftenen inden din tur starter. Brug www.bahn.com/da/view/index.shtml til at finde og købe din billet. Du kan også ringe til DSB kundeservice (udland) på telefon 70 13 14 18 mellem kl. 8 og 18 for at bestille billet.

flyFlyvninger til udlandet kan være særligt billige fra fx Hamborg, så det kan være værd at tjekke. Du kan flyve til trafikknudepunkter som fx Munchen fra flere af de danske lufthavne og det kan prismæssigt godt konkurrere med toget. Brug www.skyscanner.dk eller www.travelmarket.dk til at finde din billigste billet.

Bus

bilDet tyske vejnet er både berømt og berygtet. Et tip kan være at køre sen aften og nat for at undgå trafik ved de store byer. Vær opmærksom på den høje tilladte hastighed. Er I flere sammen der kan skiftes til at køre, kan det både være hyggeligt og betale sig at køre til fx Oberstdorf i sydtyskland.


 Norge:

tog

Du kan også ringe til DSB kundeservice (udland) på telefon 70 13 14 18 mellem kl. 8 og 18 for at bestille billet.

fly Der er direkte flyvninger til de fleste steder vi laver ture, fx fra København til Oslo med busforbindelse videre til Jotunheimen. Tidsmæssigt skal du påregne tid til transfer videre og være opmærksom på videre bus og togforbindelser som selv i højsæsonen måske kun har to afgange om dagen. Brug www.skyscanner.dk eller www.travelmarket.dk til at finde din billigste billet.

BusBusnettet i Norge er velfungerende, men du skal være opmærksom på at busserne måske kun kører få gange om dagen selv i højsæsonen. 

bil


Italien:

tog

Du kan også ringe til DSB kundeservice (udland) på telefon 70 13 14 18 mellem kl. 8 og 18 for at bestille billet.

fly Der er direkte flyvninger til de fleste steder vi laver ture, fx fra København til Milano (Bergamo) med togforbindelse videre til Chiavenna. Tidsmæssigt skal du påregne tid til transfer videre og være opmærksom på videre bus og togforbindelser som selv i højsæsonen måske kun har to afgange om dagen. Brug www.skyscanner.dk eller www.travelmarket.dk til at finde din billigste billet.

BusBusnettet i Italien er velfungerende, men du skal være opmærksom på at busserne måske kun kører få gange om dagen selv i højsæsonen. 

bil

 


Spanien:

 

tog

Du kan også ringe til DSB kundeservice (udland) på telefon 70 13 14 18 mellem kl. 8 og 18 for at bestille billet.

fly Der er direkte flyvninger til de fleste steder vi laver ture, fx fra København til Barcelona med busforbindelse videre mod Ordesa. Tidsmæssigt skal du påregne tid til transfer videre og være opmærksom på videre bus som selv i højsæsonen måske kun har to afgange om dagen. Brug www.skyscanner.dk eller www.travelmarket.dk til at finde din billigste billet.

BusBusnettet i Spanien er velfungerende, men du skal være opmærksom på at busserne måske kun kører få gange om dagen selv i højsæsonen. 

bil


Rumænien:

tog

Du kan også ringe til DSB kundeservice (udland) på telefon 70 13 14 18 mellem kl. 8 og 18 for at bestille billet.

fly Der er flyvninger til større lufthavne tæt på hvor vi laver ture, fx fra København til Bukarest.  Brug www.skyscanner.dk eller www.travelmarket.dk til at finde din billigste billet.

BusBusnettet i Rumænien er velfungerende, men du skal være opmærksom på at busserne måske kun kører få gange om dagen selv i højsæsonen. 

bil


Kroatien:

tog

Du kan også ringe til DSB kundeservice (udland) på telefon 70 13 14 18 mellem kl. 8 og 18 for at bestille billet.

fly Der er direkte flyvninger til de fleste steder vi laver ture, fx fra København til Split med busforbindelse videre til Split. Tidsmæssigt skal du påregne tid til transfer videre og være opmærksom på videre bus og togforbindelser som selv i højsæsonen måske kun har to afgange om dagen. Brug www.skyscanner.dk eller www.travelmarket.dk til at finde din billigste billet.

BusBusnettet i Kroatien kan være lidt indviklet at finde ud af. Du skal være opmærksom på at busserne måske kun kører få gange om dagen selv i højsæsonen. 

bilBilleje er meget billigt i Kroatien og det kan derfor give mening evt. at flyve til en anden by i Kroatien og leje bil der for så at se noget af landet på vej til turens start.


 

Log ind

Log ind