Årets bedste udstyr 2018

Igen i år har vi været så heldige at have en kavalkade af nyt udstyr med på tur for at se, hvad det dur til. Vores testere har været vidt omkring, men kun én produkt har fået vores topkarakter, mens 9 fortrinlige stykker udstyr lander i feltet lige efter med karakteren 9.

 

10: PERFEKTION – TAK! DET BLIVER SIMPELTHEN IKKE BEDRE END DET HER!

Kun ét produkt løb med vores topkarakter i 2018: 

Lundhags Makke Pant
”Sidst gav vi 9 ud af 10 til Makke Pant. Eneste anke var prisen, som nu er faldet en smule, og samtidig får man mere miljøvenlige materialer, så der er intet at sætte en finger på. En lavere pris ville selvfølgelig altid være rart, men prisen hænger sammen med materialer i topklasse og en detaljegrad, som du normalt kun kan drømme om. Prisen kan derfor retfærdiggøres, og bukserne skal have topkarakter.”

Læs hele testen


 9: FORTRINLIGT – WOW, VI ER IMPONERET OVER KVALITETEN. KAN VARMT ANBEFALES.

9 produkter fik vores næsthøjeste karakter i 2018: 

Sea to Summit Pro Hammock Single + Sea to Summit Hammock Ultralight Tarp 15D
”Sea to Summits grundsæt med hængekøje, straps og tarp fungerer til både nybegynderen og til dem, der er mere erfarne i hængekøjeverdenen. Vægt og funktionalitet går pænt hånd i hånd, der er masser af muligheder at lege med, og der er virkelig ikke meget at sætte en finger på. Som ekstra tilkøb er myggenettet lidt bøvlet, mens grejlommen fungerede fortrinligt.”

Læs hele testen


ThuleAllTrail35

Thule AllTrail 35
”Selvom AllTrail 35 ikke er ligeså nytænkende som andre af Thules nye rygsække, så indeholder den alt, hvad man har brug for på en rygsæk i den størrelse – endda til en meget skarp pris. Bæresystemet er særdeles komfortabelt i forhold til størrelsen, og det giver mulighed for en rigtig bred brugsflade. AllTrail 35 er hverken den mest åndbare eller den letteste rygsæk, men det er en enkel og virkelig god rygsæk, som jeg er rigtig glad for.”

Læs hele testen 


RobenCouloir500

Robens Couloir 500
”Det er sjældent, at man finder en dunsovepose med så mange gode egenskaber til prisen. Jeg vil uden tøven pakke den til min næste fjeldtur, og det er småting af mindre betydning, der skiller soveposen fra topkarakter.”

Læs hele testen


G-Stove Heat View
”G-Stove Heat View ligger lunt i toppen på markedet af små teltovne. Vel gennemtænkt design gør ovnen funktionel og effektiv. Dertil er der god mulighed for tilbehør – stort som småt. Du får lov at betale, men sjældent har det været så nemt at købe en så markant opgradering til lækkert lejrliv.”

Læs hele testen 


Deuter Futura Pro

”Futura Pro 36 er både futuristisk og professionel. Rygsækken er til dig, der vil have en rygsæk, der kan tages med på et væld af rejser; fra Caminovandring til storbyen. Den er robust, ventilerende og har en supergod størrelse til mindre ture.”

Læs hele testen 


Jetboil Flash
”Den nye Jetboil Flash er en klar forbedring af den gamle version. Der er ikke bare taget højde for tidligere problemer; der er også skruet helt op for styrken. Brænderen er til dig, der vil have et hurtigt, effektivt og brugervenligt kogesystem, som leverer en varm kop kaffe på få sekunder, uanset hvor du er.”

Læs hele testen


Lowe Alpine Aeon 35
”Lowe Alpine har virkelig ramt hoved på sømmet her. Søger du efter en rygsæk til dagsturen eller de kortere ture, så er Aeon 35 et virkelig godt bud. Dens innovative design gør den nem at bruge på stien, og den er spækket med nye, fede funktioner, der kombineret med et imponerende komfortabelt bæresystem gør det svært at sige dårlige ting om den.”

Læs hele testen


Haglöfs Ridge
”Haglöfs Ridge er en gennemført sko i læder med fine detaljer, der sikrer en god komfort. Da Ridge ikke har en vandtæt membran, er skoen ikke så varm at have på. Læderet gør det muligt at tilpasse skoen til typen af tur, idet den kan gøres mere eller mindre åndbar og vandafvisende ved påførelse af voks.”

Læs hele testen


 

Biolite Sitelight Mini
”En lille, effektiv gimmick man ikke kan undgå at blive helt vild med. Lyskæden er så nem at opsætte og så kompakt, at jeg ikke engang gider at overveje, om jeg skal pakke den eller ej, da den giver så meget arbejdslys og hyggestemning.”

Læs hele testen

Tags:

Udstyr
Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Fredag, 21 December 2018, opdateret 22 December 2018, læsninger: 7634

Log ind

Ugens 10 mest læste artikler om udstyr

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind