tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Fjällräven Singi 48 | Opdag Verden

Fjällräven Singi 48

Tradition møder innovation

FjallravenSingiDet er svært ikke at være begejstret for produkter, der er klassiske i deres design og funktionalitet, og som samtidig byder på nytænkende og miljøvenlige tanker.

Rygsækken her er en del af Fjällrävens Singi-serie, som tager navn efter en enorm dal i det nordlige Sverige, der ligger tæt på Kebnekaise og samtidig er et stop på Kungsleden.

Produkterne i den klassiske trekkingserie afspejler Fjällrävens lange tradition for at udvikle slidstærkt og funktionelt tøj og udstyr til vandreture i Skandinavien, og produkterne i serien har typisk robuste løsninger, der har vist deres værd over tid.

Nøgleordene er holdbarhed og funktionalitet, og Singi 48 er en robust vandrerygsæk til alskens slags ture. Den kommer med Fjällrävens prisbelønnede, klimavenlige træramme og et let justerbart bæresystem. Hovedrummet og de øverste lommer giver masser af opbevaringsplads, og du kan tilføje mere plads med tilbehør fra Singi-serien, Singi Side Pocket og Singi Gear Holder, der gør det muligt at bære en riffel, fiskegrej, kamerastativ osv.

Rygsækken er designet i G-1000 HeavyDuty Eco S med forstærket, vandtæt bund i nylon. Rygsækken vejer 2.100 gram, imprægneringen er fluorcarbonfri, og regnslag er inkluderet.

2.299 kr. / www.fjallraven.dk

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Torsdag, 14 november 2019, opdateret 14 november 2019, læsninger: 1870

Log ind

Filtrere i udstyrstests

Find en artikel

Log ind