Garmin InReach Explorer+

Livredder med global dækning

507090

I vildmarken er du ofte uden for rækkevidde, når det kommer til internet og mobildækning. Dog ikke med Garmins InReach Explorer+. Den har nemlig global dækning på det verdensomspændende Iridium-satellitnetværk, så du kan sende SMS-beskeder til alle mobilnumre eller e-mailadresser, uanset hvor langt ude i verdens afkroge, du befinder dig. Her er altid signal. Du kan endda lave statusopdateringer på sociale medier fra steder, hvor ingen mobiltelefon eller computer er meget bevendt.

Endnu vigtigere er det, at InReach Explorer+ har potentialet til at redde liv. Du kan nemlig sende SOS-beskeder fra vildmarken, og uanset hvor i verden, du befinder dig, vil der blive sendt hjælp ud. SOS-beskeden går nemlig videre til beredskabsløsningen GEOS, som kommunikerer din situation videre til de rette. GEOS assisterer dig samtidig undervejs, indtil hjælpen er fremme.

InReach Explorer+ indeholder DeLorme® TOPO-kort med omfattende GPS-navigation og waypoints-ruter og kan gemme ruter med intervaller på ét sekund. Enheden er altså en 2-vejs satellittelefon, der dog ikke kan ringe op, og en håndholdt GPS på samme tid.

Og så er den kompatibel med din smartphone via Earthmapp-app'en. Garmin tilbyder flere forskellige abonnementer, der er et krav for at kunne aktivere funktionerne på inReach Explorer+.

4199 kr. / www.spejdersport.dk  

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet torsdag, 27 juli 2017, opdateret 12 juni 2017, læsninger: 1549
{JFBCComments num_posts=5 width=100%}

Log ind