Haglöfs Helios VX

Klassisk High Tech

HaglofsHeliosVi har alle brug for en god, solid og trofast dagtursrygsæk, og Haglöfs har et glimrende bud på sådan en størrelse i form af deres opdaterede klassiker, Helios, som nu har fået efternavnet VX.

Rygsækken er bygget med åbning i siden til det primære rum, har roll-top, sidelomme med vandafvisende lynlås og en volumen på 25 liter.

Der er bløde, ergonomiske skulderstropper, et termostøbt rygstykke, indvendig sikkerhedslomme og et polstret rum til den bærbare.

Helios VX er produceret af materialet VX21 X-Pac, som oprindeligt er udviklet til sejlene på skibe, der deltager i havkapsejladser, hvor hårdt vejr er hverdagskost. Vi behøver vist ikke uddybe, at det betyder, rygsækken sagtens kan klare lidt tæsk.

Nogle steder er det tekniske materiale suppleret med ægte læder for at tilføje lidt ekstra patina og et karakteristisk look.

1.400 kr. / www.haglofs.dk

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Søndag, 21 Juli 2019, opdateret 29 maj 2019, læsninger: 265

Log ind

Ugens 10 mest læste artikler om udstyr

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind

Invitation: Friluftstræf med workshops og vandring

Kom til Haglöfs Outdoor Camp i Ry og få masser af viden, vandring og lækker bålmad

Lørdag den 28. september til søndag den 29. september 2019  – Gammel Ry, Midtjylland

Har du lyst til at lære en masse? Møde inspirerende mennesker? Opleve en hyggelig sommerweekend i det fri? Haglöfs Outdoor Camp er en tilbagelænet weekend, hvor du har mulighed for at lære en masse af eksperter, som deler ud af deres enorme viden om vandring, udstyr og lejrliv.

Læs om træffet og se programmet for workshops her...