Ledlenser MH7

Lys i mørket

LedLenserKompakt. Genopladelig. Brugervenlig. Ledlenser MH7 er garant for, at du kan finde vej i mørket og finde dine ting i lejren.

Pandelampen har Ledlensers trinløse fokuseringssystem, og har du pandelampen med ud i kulden, bliver du hurtigt glad for at kunne veksle mellem fokuseret og bred lyskegle med handskerne på.

Hvis du får behov for ekstra lys, kan du sparke lampen i boost-tilstand og brage 600 lumen ud i natten. Du kan oplade MH7’s lithium-ion-batteri via det magnetiske USB-kabel, men er du langt fra strøm, kan du også benytte dig af et par gammeldags AA-batterier.

Og så behøver du ikke gisne om, hvor meget strøm, der er tilbage: Batteristatusindikatoren viser altid, hvor meget strøm du har at gøre godt med.

679 kr. / www.scanlico.dk

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Mandag, 03 December 2018, opdateret 16 November 2018, læsninger: 540

Log ind

Ugens 10 mest læste artikler om udstyr

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind

Invitation: Friluftstræf med workshops og vandring

Kom til Haglöfs Outdoor Camp i Ry og få masser af viden, vandring og lækker bålmad

Lørdag den 28. september til søndag den 29. september 2019  – Gammel Ry, Midtjylland

Har du lyst til at lære en masse? Møde inspirerende mennesker? Opleve en hyggelig sommerweekend i det fri? Haglöfs Outdoor Camp er en tilbagelænet weekend, hvor du har mulighed for at lære en masse af eksperter, som deler ud af deres enorme viden om vandring, udstyr og lejrliv.

Læs om træffet og se programmet for workshops her...