Montane Anti-Freeze Jacket

Miljøvenlig varme

MontaneAntiFreeDet er skønt at se, hvor godt hensyn til miljøet, der er taget i jakken her, som holder dig varm, når det er koldt, hvad enten du vandrer, klatrer eller bestiger bjerge.

De vandafvisende dun - HyperDry™-gåsedun med en fyldkraft på 750 – har således fået en fluorcarbonfri behandling, der gør, at de holder dig varm i længere tid end ubehandlede dun.

De er både Bluesign®- og RDS-certificerede, og det er altså sikret, at dyrene ikke lider unødig skade.

Yderstoffet er i et let, blødt materiale, Pertex® Quantum, der består af slidstærk ripstop-nylon. Det er såvel vindtæt som åndbart. Hætten har afstivet skygge og kan justeres tre steder. Tovejs YKK-lynlåsen har en hagebeskytter øverst og en indvendig vindstolpe, der forhindrer blæsten i at trænge ind gennem lynlåsen.

Der er flere lommer, og jakkens underkant kan justeres, så vind og vejr bliver holdt for døren. Jakken vejer 512 gram i en medium og kan let pakkes i den medfølgende, vandtætte pakpose.

2.399 kr. / www.montane.co.uk

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Søndag, 03 Marts 2019, opdateret 25 Januar 2019, læsninger: 685

Log ind

Ugens 10 mest læste artikler om udstyr

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind

Invitation: Friluftstræf med workshops og vandring

Kom til Haglöfs Outdoor Camp i Ry og få masser af viden, vandring og lækker bålmad

Lørdag den 28. september til søndag den 29. september 2019  – Gammel Ry, Midtjylland

Har du lyst til at lære en masse? Møde inspirerende mennesker? Opleve en hyggelig sommerweekend i det fri? Haglöfs Outdoor Camp er en tilbagelænet weekend, hvor du har mulighed for at lære en masse af eksperter, som deler ud af deres enorme viden om vandring, udstyr og lejrliv.

Læs om træffet og se programmet for workshops her...