tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Nordisk Midgaard 9,2  | Opdag Verden

Nordisk Midgaard 9,2

SOA: Samlet vinder

NordiskMidgaardDen samlede vinder af Scandinavian Outdoor Award blev danske Nordisk, der løb med prisen for deres Midgard Concept; en nytænkende teltkonstruktion i bomuld.

Scandinavian Outdoor Award Winner

I sommeren 2019 kårede en international jury vinderne af Scandinavian Outdoor Award for foråret/sommeren 2020 – det bedste udstyr, der kommer på markedet her i løbet af foråret fra brands i Scandinavian Outdoor Group (SOG), som er en sammenslutning af skandinaviske outdoorproducenter.

Nordisks Midgard Concept vandt den store pris: Samlet vinder

Juryens begrundelse:

”At slå et familie- eller samlingstelt op kan ofte være en udfordring. Takket være det innovative stangsystem kan den samlede vinder sættes op på minutter og skabe et katedrallignende telt, inspireret af oldgammelt nordisk design. Designløsningen gør teltet frit for midterstangen, der altid er i vejen. Teltet byder på et glimrende klima takket være det tekniske bomuldsstof og effektive ventilationsmuligheder. Super holdbare materialer tyder på en lang levetid. Hvis man har brug for mere plads, kan man lyne ekstra telte på den eksisterende model.”

8.999 kr. / www.nordisk.eu

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Mandag, 23 Marts 2020, opdateret 08 Februar 2020, læsninger: 342

Log ind

Filtrere i udstyrstests

Find en artikel

Log ind