Stanley Ceramivac Bottle 0,47

Kold i varmen / varm i kulden

Stanley047
Varm kaffe til vinterturen eller køligt vand til sommervarmen. Stanley Ceramivac™ Bottle sørger for begge dele, da termoflasken holder dine drikke varme i op til seks timer eller kolde i op til otte timer.

Du kan således fylde de 0,47 liter på flasken året rundt, og da den glatte, keramiske overflade ikke optager smag eller lugt fra hverken kaffen, kakaoen eller nogen som helst andet, kan du skifte indholdet ud uden at få en uønsket eftersmag fra din seneste tur i munden.

Termoflasken har selvfølgelig et tætsluttende låg, flaskens plast er naturligvis BPA-fri, og øverst finder du en praktisk bærehank i stål. Indersiden er i rustfrit stål.

Har du blot én gang oplevet din dyrebare kaffedråber sive ned i jordbunden, bliver du glad for den skridsikre bund i silikone, og hjemme fra tur er det dejligt, at termoflasken, som vejer 330 gram, tåler maskinopvask.

279 kr. / www.eventyrsport.dk

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Tirsdag, 18 December 2018, opdateret 16 November 2018, læsninger: 619

Log ind

Ugens 10 mest læste artikler om udstyr

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind

Invitation: Friluftstræf med workshops og vandring

Kom til Haglöfs Outdoor Camp i Ry og få masser af viden, vandring og lækker bålmad

Lørdag den 28. september til søndag den 29. september 2019  – Gammel Ry, Midtjylland

Har du lyst til at lære en masse? Møde inspirerende mennesker? Opleve en hyggelig sommerweekend i det fri? Haglöfs Outdoor Camp er en tilbagelænet weekend, hvor du har mulighed for at lære en masse af eksperter, som deler ud af deres enorme viden om vandring, udstyr og lejrliv.

Læs om træffet og se programmet for workshops her...