Thule Landmark 60

Til dagen og rejsen

ThuleLandmark60Man kan aldrig få nok udstyr, der har mere end én funktion.

Rejserygsækken her er til de lange eskapader, hvor du vil holde orden i sagerne og samtidig har brug for en lille dagstaske undervejs.

Thule Landmark 60L åbnes i overskuelig kuffertstil, men har vandrerygsækkens komfort, kompressionsstropper og kommer med en aftagelig dagtursrygsæk på 20 liter.

Dagtasken kan enten sættes bag på rygsækken eller spændes på skulderstropperne foran, så du har sikker adgang til den under for eksempel transport og på steder med mange mennesker.

Der er desuden låsbare lynlåse, en SafeZone-lomme til mobilen og solbrillerne, og under den er der en skjult CashStash-lomme til penge og andre værdigenstande. Under transport kan du gemme skulderstropperne og hoftebæltet væk, så de er beskyttede. Du har plads til vandflasken i lynlåslommer på siderne. 

1.399 kr. / www.thule.com

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Søndag, 24 Marts 2019, opdateret 25 Januar 2019, læsninger: 584

Log ind

Ugens 10 mest læste artikler om udstyr

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind

Invitation: Friluftstræf med workshops og vandring

Kom til Haglöfs Outdoor Camp i Ry og få masser af viden, vandring og lækker bålmad

Lørdag den 28. september til søndag den 29. september 2019  – Gammel Ry, Midtjylland

Har du lyst til at lære en masse? Møde inspirerende mennesker? Opleve en hyggelig sommerweekend i det fri? Haglöfs Outdoor Camp er en tilbagelænet weekend, hvor du har mulighed for at lære en masse af eksperter, som deler ud af deres enorme viden om vandring, udstyr og lejrliv.

Læs om træffet og se programmet for workshops her...