tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 TLT Shelter Inner | Opdag Verden

TLT Shelter Inner

Ekstra ly til shelteret

TLTShelterInnerDet er med god grund blevet meget populært at drage på tur med overnatning i et af Danmarks mange sheltre.

Shelterne er hyggelige, men det er dog ikke altid, at de yder helt nok beskyttelse mod vind, regn, kryb, myg og måske endda andre folk på shelterpladsen, hvis man gerne vil have lidt ekstra privatliv.

Teltet her er udviklet særligt til at blive slået op i et af de klassiske, skrånende træ-shelters, og det har faconen til dem.

Konstruktionen er selvbærende, så du hverken har brug for barduner eller pløkker, og de to krydsende aluminiumsstænger sikrer simpel og hurtig opsætning.

Oversejlet er konstrueret i vindtæt og åndbart ripstop-polyester, og den dobbelte dør byder på såvel et vindtæt panel som et ventilerende insekttæt mesh-panel, så teltet kan bruges i både varmt og koldt vejr.

Frontåbningen sikrer et godt udsyn inde fra teltet. I toppen af teltet er der en krog til at montere en lampe eller lanterne, og i siderne er der lommer til at organisere sine mindre sager.

Bunden er vandtæt, så ønsker du at bruge teltet selvstændigt under en tarp, på en overdækket terrasse eller lignende, kan du trygt gøre det. Pløkkerne følger med. TLT Shelter Inner vejer 1.600 gram.

799 kr. / www.eventyrsport.dk

LÆS OGSÅ

Masser af inspiration til turen i Danmark

Guider til at vælge det rette udstyr

Guide til shelterture

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Tirsdag, 16 juni 2020, opdateret 07 juni 2020, læsninger: 810

Log ind