Omtale

Haglöfs V Series Mimic Hood


Haglöfs V Series Mimic Hood

En åndbar, fiberisoleret overgangsjakke eller vinterjakke. Jakken er overfladebehandlet med en fluorocarbon-fri, vand- og smudsafvisende imprægnering, og yderstoffet er syet i det vindafvisende, åndbare, ultralette og stærke Pertex® Quantum ripstop-polyamid.

Stoffet er Bluesign®-godkendt. Det isolerende materiale, Mimic Platinum, i jakken isolerer godt, selvom det skulle blive vådt – og 35% bedre end den foregående version af Mimic. Inderst i jakken sidder et åndbart for af Gore-Tex Infinium™, der hjælper med at regulere temperaturen.

Jakken har justerbar hætte, frontlynlås med hagebeskytter og en isoleret, indvendig vindflap. Ærmerne er elastiske ved håndleddet, hvilket sammen med jakkens elastiske underkant hjælper med at holde kropsvarmen inde.

Vægt: 405 gram // Pris 2.299 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs V Series Mimic Hood
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs V Series Mimic Hood ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 26. januar 2022
Senest opdateret den 25. januar 2022
Læst af: 3468