Omtale

Jetboil MiniMo

Minimo er et gennemtænkt og effektivt udekøkken til en enkelt person


Jetboil MiniMo

Jetboil er kendt for deres enormt gaseffektive integrerede brændere, og MiniMo er ingen undtagelse. Med den får du et gennemtænkt og effektivt udekøkken til en enkelt person, hvor du snildt, nemt og hurtigt kan koge vand til den frysetørrede ret eller morgenkaffen – men du også kan benytte simrefunktionen til at lave ’rigtig’ mad. MiniMo har nemlig en særlig regulator, som giver en jævn brændstoftilførsel, øget effektivitet og mulighed for at regulere gastilførslen meget præcist. Og det virker effektivt ned til -6°C.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Jetboil MiniMo
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Jetboil MiniMo ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


Man tænder gassen med en lille trykknap, og du kan koge en liter vand i Fluxring-gryden på 4,5 minutter. Du kan drikke direkte fra gryden gennem låget, som også kan bruges til at pakke den medfølgende, foldbare stabilisator til gasdåsen i. Omkring bunden sidder der en beskyttende plasticskål, der også fungerer som målekop. 

Er du glad for god kaffe på tur, så kan du for øvrigt købe en Jetboil Coffee Press for 119 kroner. Med den kan du lave stempelkaffe i MiniMo. Jetboil MiniMo vejer 415 gram uden gasdåsen.

1.549 kr. / Eventyrsport

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 4801