Omtale

TLT SOV -12

Lækker testvinder


TLT SOV -12

Den gode, varme nattesøvn er bare så utrolig vigtig for en god tur. At lægge sig i soveposen skal være noget, man ser frem til med et smil på læben – ikke noget, man gruer for – og vi ved af erfaring, at det er tilfældet med dunsoveposen her fra TLT. Vi har således tidligere givet den topkarakteren 10/10 efter en grundig test, og den er værd at fremhæve igen, da det er en sovepose, hvor kvalitet, egenskaber og pris går op i en højere enhed. Og den er helt perfekt til forårets tidlige ture.

Soveposen har en komforttemperatur på -5/-12°C for henholdsvis kvinder og mænd. Den er ret snævert skåret omkring hoved og hals for at optimere varmen, og hvor soveposers bredeste punkt traditionelt ligger ved skuldrene, er det her flyttet ned til albuerne, hvor man rent faktisk er bredest, hvis man ligger afslappet på ryggen. Fodboksen giver plads til, at fødderne stritter opad eller lidt ud til siden.

Vi var ekstremt begejstrerede for lynlåsen, som kan køre begge veje, har trækstrop på både yder- og indersiden af posen og er designet, så den ikke kører fast. Varmekraven er konturskåret og udformet, så der hverken behøves knapper eller velcro til lukning. Hætten kan strammes i kanten. Fyldet er RDS-certificerede gåsedun. Vægten ligger på 1.070 gram i regular. Soveposen fås også i en kort og lang version.

2.799 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT SOV -12
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT SOV -12 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 29. januar 2022
Senest opdateret den 31. januar 2022
Læst af: 4903