Omtale

Big Agnes Rapide SL Insulated Wide Long

Den gode søvn


Big Agnes Rapide SL Insulated Wide Long

Vil du ligge blødt, og vil du undgå at vågne op, når du ligger og roder ved siden af dit underlag, fordi du i løbet af natten er rullet af det, så tjek den her lækkerbisken fra Big Agnes. Underlaget er nemlig intet mindre end ni centimeter tykt; på nær ved kanten, hvor det rager hele 11 centimeter i vejret, hvilket sørger for, at du bliver på den bløde madras natten lang. Med en R-værdi på 4,2 er underlaget velegnet til ture året rundt i det danske og til store dele af året i mange af verdens egne på nær de meget kolde.

Madrassen er lavet af støjsvagt nylon, så det heller ikke er larm, der vækker dig i løbet af natten, og den dobbelte ripstop sørger for holdbarheden. Store, effektive ventiler giver fin mulighed for finjustering af underlagets hårdhed, der er 64 centimeter bredt, 198 centimeter langt, vejer 737 gram og sammenrullet måler 14 x 22 centimeter. Alle Big Agnes’ produkter bliver for øvrigt testet individuelt, før de forlader fabrikken. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Big Agnes Rapide SL Insulated Wide Long
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Big Agnes Rapide SL Insulated Wide Long ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 8. maj 2024
Senest opdateret den 8. maj 2024
Læst af: 239