Omtale

Fjällräven Abisko Trekking Tights


Er du på udkig efter et par bukser, der kombinerer bevægelsesfriheden fra gamachebukser med holdbarheden fra vandrebukser, så tag et kig på de her tekniske, slidstærke vandretights, der er lavet i et yderst funktionelt strækstof, og som fint kan være under et par skalbukser, hvis det begynder at regne.

Forstærkninger over bagen og knæene kan klare nærkontakt med skarpe sten og klipper og afviser også fugt, hvis du sidder eller knæler på fugtig jord. Taljen og den øverste del foran er lavet af vævet strækstof, der sammen med bæltestropper og en gylp får dem til at ligne bukser.

Der er praktiske benlommer, en stor lomme på højre bukseben har plads til et kort, og en mindre lynlåslomme på venstre bukseben har plads til et kompas. Derudover er der et par håndlommer med lynlås og en lille strop i taljen, hvor du kan fastgøre udstyr eller en let jakke lige ved hånden.

1299 kr. / www.fjallraven.dk

 


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Abisko Trekking Tights
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Abisko Trekking Tights ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


Skrevet af: Tore Grønne
Den 15. april 2017
Senest opdateret den 27. juni 2021
Log ind