Du er her:

Fjällräven


Test og omtaler af Fjällräven produkter fra magasinet Opdag Verden:

Fjallraven_logo.jpgFjällräven er et af Skandinaviens mest velkendte outdoormærker. Svenskerne har lavet udstyr og beklædning til friluftsliv og eventyr i naturen gennem generationer og er blandt andet kendt for vandrerygsække, vandrebukser, diverse skaljakker, dunjakker, telte og soveposer osv. i serier som Keb, Kajka Kaipak, Bergtagen og Abisko;

Fjällräven så dagens i lille, svenske Örnsjöldsvik – et sted, hvor bjerge møder såvel skoven som havet – og sætter en ære i at gøre naturen mere tilgængelig. På traditionel, svensk vis fokuserer Fjällräven på enkelhed og funktionalitet, og udviser en stor respekt for miljøet.

Deres udstyr er såvel bæredygtigt som langtidsholdbart, og de har fokus på funktionelle, holdbare og tidløse materialer som f.eks. det stærke materiale G-1000 og deres egen ECO-shell samt på produkter lavet på lavet på naturens betingelser, som f.eks. dun og uld, der følger de mest bæredygtige standarder. 

Artikler om Fjällräven

Fjällräven Packbags

  • Vi kender sikkert alle det forfærdelige rod, der synes at springe op af rygsækken efter bare få dage på tur. Det er svært at holde orden, og efterhånden som tiden går, blandes rygsækkens indhold mere og mere.  
  • Fjällräven byron Bay Dress

  • Praktisk, og ikke mindst pæn, rejsebeklædning går aldrig af mode, og i mange situationer kan det være uvurderligt at kunne medbringe et stykke tøj, der dækker lår og skuldre.    
  • Log ind