Omtale

Haglöfs L.I.M Barrier Jacket


Det er altid lækkert at se produkter, der hverken fylder eller vejer meget, kan modstå elementerne – og hvor der er taget hensyn til miljøet. Haglöfs’ L.I.M-serie (Less Is More) er bygget til at levere maksimal ydeevne til udendørsaktiviteter gennem minimal vægt og minimalistisk design.

Det gør, at man nemmere kan bevæge sig, og at produkterne kan pakkes sammen til næsten ingenting, når de skal i rygsækken. L.I.M. Barrier Jacket fås til både kvinder og mænd og kan bruges som såvel yderlag som isolerende mellemlag.

Den er syet i et vindafvisende, let og stærkt nylonmateriale. Isoleringen består af QuadFusion+™, som indeholder 100 % genanvendt polyester. Det hjælper én til at holde varmen, når det er koldt, og til at komme af med sveden, når aktiviteten ryger i vejret. Begge materialer er Bluesign-certificerede.

Jakkens overflade er vand- og smudsafvisende, frontlynlåsen har hagebeskytter, og ærmeender samt underkant er elastiske.

1.500 kr. / www.haglofs.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Haglöfs L.I.M Barrier Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs L.I.M Barrier Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 8. maj 2019
Senest opdateret den 18. maj 2021
Log ind