Du er her:
  • Udstyr
  • Mærker
  • Haglöfs L.I.M. PowerDry Top

Udstyrstest

Haglöfs L.I.M. PowerDry Top


Når kulden går i marv og ben, og det er rigtig koldt at være friluftsmenneske herhjemme, hjælper det velkendte trelagsprincip dig til at holde varmen: Yderst beskytter en skal mod vind og eventuelt regn, hernæst kommer et isolerende lag og sidst, men ikke mindst, et svedtransporterende lag. Sidstnævnte tager vi her et kig på i form af Haglöfs L.I.M. PowerDry Top.

L.I.M. er Haglöfs letvægtsserie inden for trekkingbeklædning. Den langærmede undertrøje er udført i kunstfibermateriale Polartecs PowerDry, som er yderst svedabsorberende og samtidig super hurtigtørrende sammenlignet med f.eks. uld, der også ofte bruges som inderste lag. L.I.M. PowerDry Top er glat på ydersiden, mens indersiden af trøjen er delvist frotteret, hvilket gør den uhyre lækker at have på og samtidig øger isoleringsevnen. Den halvlange lynlås letter ventilationen på de varme dage, og samtidig holder den på varmen, når den lynes helt op på de kolde dage. Trøjen har en god pasform, uden at være tætsiddende, og med ekstra længde på ryggen fungerer den godt som inderste lag på ski eller med rygsæk, hvor kroppen i den let foroverbøjede position strækker ryggens længe. Sidst, men ikke mindst, er der tommelfingerhuller ved ærmeslutningen.

Lugter ikke
Jeg har brugt denne trøje to til tre gange om ugen i snart trekvart år, og den fremstår stadig som ny. Om sommeren fungerer den perfekt på de kølige aftener, mens den i efteråret og om vinteren trofast giver varmen på overkroppen under skaljakken. Efter 30 minutter på cyklen til og fra arbejde har den fungeret upåklageligt i kraft af sine hurtigtørrende egenskaber, og overraskende nok lugter den ikke på samme måde, som andre kunstmaterialer efter et par dages brug har tendens til at gøre. Enkelte gange har jeg brugt trøjen som mellemlag udenpå en netundertrøje i uld, og det er en fabelagtig kombination, hvis lave temperaturer og svingende intensitetsniveau stiller store krav til afgivelsen af sved og de isolerende egenskaber.

Udgivet d. 2. februar 2015
Af Bo Skov Kristensen

Haglöfs

L.I.M. PowerDry Top

Bedømmelsen

undertøjHaglöfs L.I.M. PowerDry Top fungerer fremragende til fysisk aktivitet med skiftende intensitet, hvor der er behov for både isolerende og svedtransporterende egenskaber. Materialevalget er af en så god kvalitet, at selv hårdt brug over mange måneder ikke sætter synlige spor. Det eneste minus her er prisen. Den vejledende pris på 1100 kroner er i overkanten, idet trøjen kun er den tykkelse den er. Hvis der blev barberet 300 kroner af prisen, vil dette fjerne det sidste bump på vej mod de 10 stjerner.

9/10: Wow, vi er imponerede
Lækkert materiale mod huden, lynlås, isolering og åndbarhed
Pris
Pris: 1100,-

Karakterskala

1: Skandale. Skulle aldrig være lavet
2: Ringe. Øv!
3: Dumpet. Sløjt og sjusket
4: Bestået, men kun lige
5: Udmærket, men også kun det
6: Godt produkt, plads til forbedringer
7: Gennemarbejdet og lækkert
8: Produktet fortjener applaus
9: Wow, vi er imponerede
10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind