Du er her:
  • Udstyr
  • Mærker
  • Haglöfs Lute Shirt

Haglöfs Lute Shirt

Selv om udvalget af praktiske og funktionelle vandreskjorter til kvinder efterhånden er enormt, ligner mange stadig krympede udgaver af en herrestørrelserne, og der kan være langt mellem flot, feminint design, der både holder på tur og i hverdagen.

Endelig noget der ikke er trøstesløst. Sådan tænkte jeg, da jeg for første gang så Haglöfs’ Lute, der er en let og tynd vandreskjorte, der er designet til kvinder. Det der adskiller Haglöfs-skjorten fra alle de andre, er at man ikke knapper den hele vejen, men trækker den over hovedet som en slags anorak. Ikke alene er det en fordel når man har rygsæk med hoftebælte på, men det får den også til at se mere feminin ud. 

Faktisk er det lykkedes svenskerne at skabe en praktisk vandreskjorte, der rent faktisk ligner tidens mode, og uden problemer vil kunne bruges til et par jeans, hvis du vil se lidt pæn ud på rejsen eller i hverdagen. Men det er ikke en outdoor-skjorte for ingenting. Når man bærer tung rygsæk, kan det mærkes, at skulderstykket er syet, så der ikke er nogle syninger, der generer eller gnaver sig ned i skuldrene i løbet af dagen.

Der er også tænkt bæredygtigt, og skjorten er således lavet i genanvendte materialer, ligesom det ikke er noget problem at skylle skjorten op og tørre den i løbet af turen. Ærmerne er meget korte og kan rulles så langt op, at skjorten med et snuptag kan forvandles til en top, hvilket kan være rigtig praktisk på de varme trekkingdage, hvor man ikke kan få udluftning nok. Men alt har en pris, og Lute Shirt er ikke en trekkingskjorte, der kan anbefales som den eneste skjorte man medbringer på turen.

Manglen på lange ærmer og det meget tynde stof gør nemlig, at den stort set ikke giver beskyttelse i dårligt og omskifteligt vejr. Det er for os et mysterium, hvorfor Haglöfs har valgt at sætte lommer på skjorten. De er for små, og kan ikke lukkes, så i praksis er de mere eller mindre ubrugelige, hvis man skal sikre små værdigenstande som kamera eller penge.

, Lørdag, 28 august 2010, hits: 3936
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind