Omtale

Haglöfs Rugged Flex PantFriluftsliv. Hverdag. Rejser. Rugged Flex Pant, som findes til såvel kvinder som mænd, er et par slidstærke, strækbare bukser, der kan bruges til alt fra episke eventyr i naturen til brug dag efter dag derhjemme.

Produktionen er dejlig miljøvenlig, hvilket Bluesign-certificeringen er et klart bevis på, og overfladeimprægnering, som gør bukserne vand- og smudsafvisende, er fluorcarbon-fri.

Der er elastik i taljen, Velcro®-stropper nederst i buksebenene gør det let at justere vidden, de to håndlommer og lårlommen kan alle lynes, så intet ryger ud undervejs på stien, og stretchpanelerne på knæ og bag giver ekstra komfort.

1.199 kr. / www.haglofs.com


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Rugged Flex Pant
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Rugged Flex Pant ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


Skrevet af: Redaktionen
Den 24. august 2019
Senest opdateret den 11. maj 2021
Log ind