Omtale

Leatherman Wave+

opdateret bestseller


Leatherman Wave+

Her finder du et af Leathermans kraftige multitool i rustfrit stål, der mildest talt kan klare lidt af hvert. Der er ovenikøbet tale om en opdateret version af en klassiker og bestseller, hvor man nu kan udskifte bidetangens kæber, så værktøjet holder endnu længere. Og skulle noget gå i stykker, så reparerer Leatherman alle skader.

Værktøjet har 18 forskellige funktioner, og i den lukkede position har man allerede adgang til fire, låsbare, udvendige blade: En Kniv med et glat blad, en savtakket Kniv, en sav og en diamantfil. Kobberbøsningerne giver friktionsfri bevægelighed og sikrer samtidig, at alle værktøjer kan låses sikkert fast i den åbne position.

Der er endda en ekstra sikkerhedsdetalje, som sørger for, at alle de udvendige værktøjer låses automatisk, så snart du åbner Wave+. Funktioner inde i Wave+ er bl.a. dåseåbner, oplukker, stor fladskruetrækker, en nydesignet saks med fjedre, en ny bitholder og en kraftigere kombinationstang, der har 58 % større klipoverflade end på tidligere modeller.

Samtidig har den 133 % mere kraft. Det betyder f.eks., at du kan klippe søm med en diameter på op til 3,76 mm over og bagefter arbejde i tyndt papir. Leatherman Wave+ måler 10,2 cm i lukket tilstand og 16 cm i åben.

Knivbladets længde er på 7,5 cm, og vægten lander på 241 gram. Wave+ kommer med etui.

Pris 1.199 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Leatherman Wave+
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Leatherman Wave+ ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. oktober 2022
Senest opdateret den 24. september 2022
Læst af: 1410