Omtale

Montane Anti-Freeze Jacket


Det er skønt at se, hvor godt hensyn til miljøet, der er taget i jakken her, som holder dig varm, når det er koldt, hvad enten du vandrer, klatrer eller bestiger bjerge.

De vandafvisende dun - HyperDry™-gåsedun med en fyldkraft på 750 – har således fået en fluorcarbonfri behandling, der gør, at de holder dig varm i længere tid end ubehandlede dun.

De er både Bluesign®- og RDS-certificerede, og det er altså sikret, at dyrene ikke lider unødig skade.

Yderstoffet er i et let, blødt materiale, Pertex® Quantum, der består af slidstærk ripstop-nylon. Det er såvel vindtæt som åndbart. Hætten har afstivet skygge og kan justeres tre steder. Tovejs YKK-lynlåsen har en hagebeskytter øverst og en indvendig vindstolpe, der forhindrer blæsten i at trænge ind gennem lynlåsen.

Der er flere lommer, og jakkens underkant kan justeres, så vind og vejr bliver holdt for døren. Jakken vejer 512 gram i en medium og kan let pakkes i den medfølgende, vandtætte pakpose.

2.399 kr. / www.montane.co.uk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Montane Anti-Freeze Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Montane Anti-Freeze Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 3. marts 2019
Senest opdateret den 18. maj 2021
Log ind