Omtale

Vaude Alpstein 450 DWN - Outdoor Award


Vaude Alpstein 450 DWN - Outdoor Award

Juryens udtalelse: Et innovativt system med en halvsovepose spændt ud over et isoleret Liggeunderlag. Vinder for sammensætning af pose og underlag samt for den høje kvalitet. Fungerer til tresæsoners brug, og man får rigtig meget varme i forhold til vægt.

Opdag Verdens vurdering: I en sovepose er bagsiden af posen ikke så nødvendig, da man også har isolering i liggeunderlaget. Posen her er en slags dyne, som man kan sætte fast på liggeunderlaget. Dog undrer systemet os en smule til andet end sommerbrug, da der kommer store kuldebroer mellem underlag og sovepose. Ellers et let og enkelt system, som nok skal virke.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Vaude Alpstein 450 DWN - Outdoor Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Vaude Alpstein 450 DWN - Outdoor Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 16. september 2015
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5675