Omtale

Vaude Power Sphaerio 3P - Outdoor Gold Winner


Vaude Power Sphaerio 3P - Outdoor Gold Winner

Juryens udtalelse: Nye materialer, høj uv-resistens, meget vindstabilt og god plads i forhold til vægt. Teltet er et 5-sæsoners ekspeditionstelt med geodætisk opbygning. To apsis, to indgange og masser af plads i kabinen. Nem opsætning med stængerne på ydersiden og derefter påklipning.

Opdag Verdens vurdering: Super ekspressivt telt med meget lækre detaljer. Teltet har en vægt på 4,8 kilo, men en styrke som andre geodætiske telte, hvilket er meget imponerende. Man kan mærke, at kvaliteten er i orden, selvom det er letvægt. Selvom man forsøger at rive løs i teltet, så står det bare fast.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Vaude Power Sphaerio 3P - Outdoor Gold Winner
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Vaude Power Sphaerio 3P - Outdoor Gold Winner ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 3. september 2015
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 5718
Log ind