Du er her:

Yeti Passion One

Yeti Passion One

Verdens letteste sovepose - Der er god grund til at spærre øjnene op, når blikket falder på verdens mindste sovepose. Yeti Passion One er særdeles multianvendelig, vejer blot 318 gram inklusiv pakpose og fylder absolut minimalt. Når øjnene igen lukkes, garanterer markedets bedste dun søde drømme.

Yeti Passion One er en sovepose, der er håndlavet i Tyskland, og som stort set alle vil kunne bruge. Med sine 318 gram inklusiv pakpose er der tale om intet mindre end verdens letteste sovepose – en sommersovepose med komforttemperatur på 10-15 plusgrader. Vi ville dog teste den under lidt hårdere forhold og pakkede den derfor i rygsækken under en vandretur i Island, hvor temperaturerne om natten lå et par grader over frydepunktet. Derudover har vi brugt den i en uge i telt i juli i Danmark.

Vores testperson fryser ikke nemt om natten og har det ofte varmt, men han oplevede, at soveposen fint kunne klare mellem 5 og 10 grader, og med et sæt uldundertøj og en hue gik det helt fint et par grader over frysepunktet. Det er også smertegrænsen, og er du normalt kuldskær, skal du nok lægge et par grader oven i. Men soveposen kan faktisk mere, end den lover, hvad angår temperatur.

Yeti Passion One er lavet af markedets bedste dun (97 % gåsedun 900+) og et ekstremt let ydermateriale og den kombination gør den voldsomt let og vildsomt lille. Dunene giver ekstrem høj varme i forhold til vægt og volume – en fibersovepose med de samme kvaliteter fylder og vejer snildt to-tre gange så meget.

Den helt store force ved soveposen er multianvendeligheden. Den kan bruges i flyet, bussen og toget, da den er så lille, den sagtens passer ned i håndbagagen. Den er også fin i lejren, når du sidder uden for teltet og spiser aftensmad på en kølig aften, eller endda som ekstrasovepose, du kan putte ned i din 3-sæsonssovepose. Yeti Passion One fylder praktisk talt ingenting og er derfor også ideel til rejsen, hvor man normalt fravælger en sovepose.

Yeti Passion One
Opdag Verden // Troels Matz, Fredag, 28 maj 2010, hits: 7904
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind