tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Sea to Summit Jungle Hammock Set | Opdag Verden

Sea to Summit Jungle Hammock Set

Sea to Summit Jungle Hammock Set

Robust og let anvendelig

Vi har været på tur med et begyndervenligt og let anvendeligt fuldt hængekøjeset, der er lavet i gode, robuste og behagelige materialer.

Sea to Summit Jungle Hammock Set er en nylonhængekøje, der kan bære op til 135 kilo. Den har indbygget myggenet og leveres i et samlet sæt med opspændingssystem og hængekøje med net i en samlet opbevaringspose, som er en del af selve hængekøjen.

Det hele vejer 775 gram.

Jeg ville dog nok tilkøbe eller lave nogle træbeskyttere, da de relativt tynde Dynema-slynger er stærke nok til at bære køjen, men der er en fare for, at de beskadiger træet. Sættet er dejlig nemt at gå til for nybegynderen (der er instruktionstegninger på ydersiden af indpakningsposen) og godt til den øvede, som gerne vil have alting samlet (på nær tarp) i én pakke.

Hængekøjen er ret hurtigt og let at sætte op. Den er lavet i holdbare, men også mere behagelige og åndbare materialer end de helt lette hængekøjer i letvægtsnylon. Der er fokus på åndbarhed i stoffet, og ligger man direkte på det (f.eks. med en over- og under-quilt), er det ganske behageligt.

64 0322 AHAMJNGOL Jungle Ha

Det integrerede myggenet er også robust; måske lidt svært at se igennem sammenlignet med lettere versioner. Når den er spændt op, er der en gennemløbende elastiksnor uden på selve hængekøjen til at holde myggenettet væk fra én.

Der er desuden en lille lomme (som godt kunne have været større) til let tilgængelig opbevaring af småting. Opstramningssystemet fungerer fint med spænde og stærk elastik, der mindsker utilsigtede bevægelser af hængekøjen, når man vender sig.

Jeg savner lidt barduner/stabiliseringssnore til at spænde ud på hver side af hængekøjen, så man ikke bevæger sig for meget fra side til side, men det kommer an på, hvor man sover, og hvor uroligt man sover, om det er et irritationselement.

Kaare Meldgard, Onsdag, 10 juni 2020, hits: 1013

Log ind

Filtrere i udstyrstests

Find en artikel

Log ind