tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Thule AllTrail 45L  | Opdag Verden

Thule AllTrail 45L

Thule AllTrail 45L

Robust med gode detaljer

Thule AllTrail 45L er en kvalitetsrygsæk med fine anderledes detaljer som Versaclick-systemet og god lang lynlås, der giver glimrende adgang til hovedrummet i løbet af dagen.

Thule AllTrail 45L er en 45-liters rygsæk lavet til alsidigt brug på f.eks. weekendture, Caminovandring eller dagsture, hvor man bærer på meget; f.eks. ture med familien.

Den er kendetegnet ved mange features: Sidelommer, toplomme, indbygget regnslag, lang lynlås på siden, som giver adgang til hele rygsækkens indre, og hoftelommer, hvoraf den ene er en slags holder til dine vandrestave. Den kan skiftes ud med Thules Versaclick-system, der byder på forskellige hoftelommekonfigurationer.

For 100 til 200 kr. kan man tilkøbe forskellige muligheder til f.eks. to forskellige størrelser kamera, en vandtæt rolltop og en vandflaskeholder. Versaclick-systemet er en rigtig god løsning, så folk selv kan tilpasse efter behov; faktisk ville det være fint, hvis det var muligt med begge hoftebælter.

Den medfølgende vandrestavspåkobling på bæltet er dog ikke den mest brugbare løsning for mig. Jeg støder imod stavene med min hånd, når jeg går, så selv om det er fint tænkt, at stavene skal være til at nå uden at tage rygsækken af, er det en mindre god løsning.

God adgang
Den langsgående lynlås i siden af rygsækken giver adgang til hele rygsækkens indhold – en rigtig fin løsning, som gør det nemmere at få adgang til alt indhold i løbet af dagen.

Der er en lomme bag på til regntøj og lignende, som man gerne vil have hurtigt tilgængeligt. Den er dog ikke i stretch-mesh, som man ser på mange rygsække, og jeg savner en stor meshlomme bag på til regntøj og andet, hvor tøj eller telt også kan ligge og tørre.

Sidelommerne er ikke tilgængelige, mens man vandrer, så medmindre man tilkøber flaskeholderen på bæltet, skal man bruge det indbyggede hylster til en væskepose med slange. Er man ikke til den løsning, må man af med rygsækken, hver gang man skal drikke.

Toplommen er ret standard med et hovedrum og meshrum på indersiden til pung og lignende. Den kan dog ikke tages af eller justeres, hvilket er et minus.

Rygsækken er lavet i kraftigt polyester-materiale i ripstop og virker generelt holdbar.

Ryglængden kan indstilles trinløst, da skulderstropperne er fastsat med et stort velcropanel på selve rygsækken.

Bæresystemet er fint og okay ventileret, dog uden at være på højde med visse andre mærker og modeller, men du bliver altid lidt svedig på ryg og hofter.

Skulderstropperne er tilstrækkeligt polstrede til vægten, man går med – i en 45-liters rygsæk skal man helst ikke pakke over 15 kilo og gerne noget lavere. Med et indbygget regnslag får man ekstra værdi for pengene.

Det er let tilgængeligt, men bliver kun holdt fast af en ikke-justerbar elastikribbe, som ikke fungerer godt i vind, og der er risiko for, at elastikken bliver slappere med tiden. En bedre løsning er en justerbar elastik og et spænde midt på, som holder regnslaget ind til rygsækken i vind.

Kaare Meldgaard, Onsdag, 01 juli 2020, hits: 1093

Log ind

Filtrere i udstyrstests

Find en artikel

Log ind