tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Woolpower Lite Crewneck og Woolpower Lite Mens Long Johns  | Opdag Verden

Woolpower Lite Crewneck og Woolpower Lite Mens Long Johns

Svenske Woolpower har valgt ikke at outsource produktionen til glæde for miljøet og kvaliteten. Opdag Verden ser nærmere på, om det kan betale sig?

Woolpowers LITE-kollektion er lavet til personer, der holder et højt aktivitetsniveau, selv når termometret kryber ned under nul. Woolpower laver generelt meget varme produkter, men har måttet sande, at de dermed ikke dækker behovet for folk, der holder en høj kropstemperatur og aktivitetsniveau i kulden. Derfor har de lavet deres LITE-serie, så folk med sved på panden ikke bliver snydt for den lækre uldvarme.

Woolpower var indtil for nylig ganske ukendt for mig som uldundertøjsproducent, men de har nu for alvor fanget min opmærksomhed, fordi disse LITE-produkter holder en rigtig høj kvalitet og faktisk er ret gennemtænkte på trods af deres relativt simple design.

For at reducere antallet af syninger i produkterne, bliver stoffet vævet af en maskine, der former materialet til rør. Således kan man spare en syning, der går langs armen eller ned langs siden. Det er lækkert, da disse syninger ellers kan være irriterende ved andre produkter. Desuden er det ofte i syningerne at uldundertøj går i stykker, så dette design er helt sikkert også med til at reducere den risiko.

Woolpower LITE består af 80 % merinould med en størrelse på 19,5 micron, der sikrer slidstyrke og varme, men uden at det kradser. Det er blandet med 20 % polyamidfiber, som giver en ekstra fleksibilitet og slidstyrke.

Faktisk er materialet så fleksibelt, at selvom jeg normalt passer en størrelse medium, så sad både en small og en medium ganske fornuftigt på mig. I forhold til kvalitet er der intet at sætte fingeren på: den er simpelthen helt i top. Jeg har ejet meget uldundertøj gennem tiderne, og jeg er overbevist om, at det her er noget af det mest holdbare.

Jeg vil ikke sige, at Woolpower LITE ventilerer bedre end så meget andet uldundertøj, men det er mindre varmt end Woolpowers andre produkter. Sammenlignet med andre mærker minder LITE meget om de normale 200 g/m2 fladtvævede produkter. Jeg synes dog, at pasformen og kvaliteten hos Woolpower LITE har fået et lille hak op, sammenlignet med det meste af det, jeg kender til.

Jeg kan godt lide tanken om, at Woolpower har valgt ikke at outsource deres produktion og således stadig producerer alle deres produkter i Sverige.

Jeg ved ikke, om det er årsagen til den høje kvalitet, men det er i hvert fald godt for miljøet, og det er i mine øjne et stort plus. Man bliver jo desværre nok nødt til at sande, at man som grejnørd ikke rigtigt er med til at beskytte og bevare den natur, vi alle er så glade for. Derfor er det fedt at se, når bestemte producenter gør lidt ekstra for, at vi ikke skal have dårlig samvittighed over at købe nyt grej.

Seems you have no WidgetKit installed but this feature relies on it.

Take in consideration that you could need the FULL WidgetKit version.
Kristian Jager Nykrog, Torsdag, 14 februar 2013, hits: 2898

Log ind

Filtrere i udstyrstests

Find en artikel

Log ind