Du er her:

Arc'teryx Theta AR

I denne jakke, en af markedets dyreste får du fuld værdi for dine penge. Du får en jakke, på kun 486 gram, hvor der ikke bliver gået på kompromis. Arc'teryx er kendt for at lave kvalitet og derefter sætte prisen efter hvad det koster - et held for os! :) Jakken er svejset i 3 lag. Gore-tex pro-shell membranen gør den let åndbar og har man brug for mere ventilation, kan man blot åbne de "fang" der er i armhulerne. Let og bekvemt. Alle lynlåse er svejset, tætte og de sætter sig aldrig fast i jakken. Jakken klister sig ikke til kroppen, selv når regnen øser ned. Denne jakke kan indstilles i bunden, omkring livet og i hatten på 3 forskellige steder. den ka Fåes i 5 forskellige farver. Vejer 486 gram. Personlige erfaringer: - Jeg har lige taget hul på mit 4 år med denne jakke, og den ligner stadig en jakke, der er ny.- Jeg har brugt den til overnatninger, o-løb, ski, mountainbiking, klatring og masser af andet. Jeg er ude i naturen 2 gange om   ugen. - Jeg har været uden på en åben mark hvor det regnede HELT vildt og jeg var derude i forbindelse med arbejdet i 6 timer, uden indeophold. Da vi kom ind, var jeg 100% tør, kun lidt sved under armene. :) Forskellen på denne og Alpha modellen er at Theta er længere ned over bagdelen, således kan man passende stå op af noget, uden at blive våd bag på.

  • Mærke: Arc'teryx
  • Model: Theta AR
  • Pris: 4500
Martin, Fredag, 27 januar 2012, hits: 2841

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind