Du er her:

Arc'teryx Beta AR

Mit første Arc'teryx produkt og bestem ikke det sidste. Beta AR er en utrolig lækker hardshell med svejset syninger og 3-lags Goretex Proshell, som er Gore's absolut topmembran bedste slidstyrke og egenskaber! Den vejer søller 402 gram, og er derfor intet problem at have liggende øverst i tasken på en dag, hvor vejret er tvivlsomt.Jakken kan justeres i bunden og to steder i hætten, så denne ikke falder ned, men nærmest sidder som en kasket. Den har udluftning i form af lynlåse under begge ærmer, alle lynlåse på jakken kører perfekt og "driller" aldrig. De to store lommer foran er hævet således de er tilgængelige med klatreselen på (fed detalje). Beta jakken er ikke en topmodel i forhold til Theta eller Alpha. Den "mangler", i forhold til de andre, følgende:Tappede "hoved" lynlåsen (denne er dog stadig 100 % vandtæt)At ryggen er længere end fronten, så man undgår våd røv når man sætter sig.Justeringsmuligheder i livet.og en sidste bagatel jeg har erfaret er at "hoved" lynlåsen vender omvendt af alle andre jeg har prøvet, som om den tilhører en venstrehåndet. Man skal holde, når man lyner, i den "forkerte" side af hvad man plejer. (Når man har sådan en jakke går man op i detaljer)- alt dette er selvfølgelig også med til at sænke prisen.DOG skal det siges at det er en jakke jeg aldrig ville være foruden igen, den er fantastisk og jeg har aldrig været gladere for et stykke tøj. =) Jeg har aldrig været "klam" efter en ENORM regnvejsdag kun svedig under armene. Jeg har ikke fortrudt mit køb selvom der var store overvejelser i gang da prisen selvfølgelig følger kvaliteten.

, Torsdag, 02 februar 2012, hits: 2524

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind