tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Lundhags Ullto Merino Full Zip - Opdag Verden
Du er her:

Lundhags Ullto Merino Full Zip


Luksusfleece i 100% blød merinould

Ullto Merino Full Zip er et mellemlag i uld fra de svenske friluftseksperter, Lundhags. Et godt mellemlag er enormt vigtigt på tur, men der er kæmpe forskel på tykkelse, materialer og udformning, alt efter hvad det skal bruges til.

Uld er godt til at temperaturregulere til langt de fleste aktiviteter, men er der tale om højpulsaktiviteter, så kan syntetiske materialer hurtigere flytte fugt fra kroppen.

Det gør Ullto ideel til vandring og lignende aktiviteter, da ulden helt naturligt regulerer varmen. Samtidig har uld andre gode egenskaber, som at være naturligt bakteriehæmmende og isolerende selvom det er fugtigt.

Uld er guld
Fleecen består af mulesingfri merinould fra farme i Australien, der arbejder i overensstemmelse med de tre store certificeringer Oeko-Tex®, Bluesign® og Woolmark®.

Ullto Merino Full Zip er i en fin kvalitet på 18,5 micron, hvilket er yderst blødt uden nogen fornemmelse af kløe, og fleecen er opbygget i 100% uld med en tykkelse på 300g/m2. Ulden er børstet/opkradset på indersiden, hvilket giver en fleeceeffekt og isolerer mere, end hvis det bare havde være strikket.

Med et enkelt, tætstrikket ydre sikres det, at der ikke så let skabes statisk elektricitet mellem lagene, som når en fleece er opkradset udvendig. Det tætvævede ydre giver desuden et pænt udseende og en god styrke, så det ikke på samme måde har ulemperne fra en klassisk uldstriktrøje. Vi er imponerede over styrken på det ellers sårbare materiale, og man tør uden at tøve bruge produktet uden at være bekymret.

Pasform og materialer
Fleecen er opbygget med en høj krave, der beskytter halsen, og en hagebeskytter sikrer mod, at den kraftige lynlås generer halsen. Ved kraven og om håndleddene er der lagt to lag materiale, der isolerer ekstra på udsatte steder. Der er tommelhuller på hvert ærme, så man kan få dækket håndryggen og holde ærmerne på plads.

Den fulde lynlås er, ligesom de to lynlåslommer, i kraftig kvalitet. Som de fleste andre mellemlag er der ikke mulighed for justering af livvidde, men det er heller ikke et problem, medmindre man er meget smal. Fleecen har en typisk svensk pasform med et længere snit og en god længde på ærmer. Længden på ærmerne er opbygget, så man sagtens kan folde materialet og dermed lukke tommelhullerne til og undgå kuldebroer.

Ullto Fleece har en meget bred brugsflade, hvad end det er til rejse, hverdag eller den tekniske vandretur. Prisen kan virke til at ligge i den højere ende, men kigger man på mængden af uld og kvaliteten, er den rimelig. Vi har intet at sætte en finger på, udover at pasformen selvfølgelig ikke passer alle, men det er der nok ikke noget produkt, der har mulighed for at løse.

Lundhags

Ullto Merino Full Zip

Bedømmelsen

En gennemarbejdet og lækker fleece i et eminent materiale med de funktioner, man har brug for, og en god pasform. Ullto Merino Full Zip er en varm, blød fleece, som er helt enkel og funktionel, hvad end det er til hverdag i de kolde måneder eller på tur, hvor et godt og isolerende lag er altafgørende.

10/10: PERFEKTION – Tak! Det bliver simpelthen ikke bedre end det her!
Materialer, kvalitet, lynlås, lommer, tommelhuller, isolerende egenskaber, styrke 
Har du kortere arme er denne models pasform ikke for dig
Pris: 1.599,-

Karakterskala

0: SKANDALE – Hvordan kom dette produkt nogensinde i produktion!?
1: PINLIGT – Dumpet. Sløjt, sjusket, tarveligt – i hvert fald ikke godt nok.
2: BESTÅET – Men kun lige med røven i vandskorpen.
3: SKUFFENDE – Øv, vi havde nok håbet på lidt mere, men trods alt bestået.
4: JÆVNT – Tilfredsstillende, men heller ikke mere end det.
5: IKKE DÅRLIGT – Udmærket produkt, men der mangler stadig noget, før vi får armene over hovedet.
6: GODKENDT – Det er sgu et godt produkt, men der er stadig plads til forbedringer.
7: OVER MIDDEL – Gennemarbejdet og lækkert. Det skal du nok blive glad for.
8: KVALITET – Produktet fortjener applaus – her går du ikke galt i byen.
9: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
10: PERFEKTION – Tak! Det bliver simpelthen ikke bedre end det her!

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind