tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Thule AllTrail 45L  - Opdag Verden
Du er her:

Thule AllTrail 45L


Robust med gode detaljer

Thule AllTrail 45L er en kvalitetsrygsæk med fine anderledes detaljer som Versaclick-systemet og god lang lynlås, der giver glimrende adgang til hovedrummet i løbet af dagen.

Thule AllTrail 45L er en 45-liters rygsæk lavet til alsidigt brug på f.eks. weekendture, Caminovandring eller dagsture, hvor man bærer på meget; f.eks. ture med familien.

Den er kendetegnet ved mange features: Sidelommer, toplomme, indbygget regnslag, lang lynlås på siden, som giver adgang til hele rygsækkens indre, og hoftelommer, hvoraf den ene er en slags holder til dine vandrestave. Den kan skiftes ud med Thules Versaclick-system, der byder på forskellige hoftelommekonfigurationer.

For 100 til 200 kr. kan man tilkøbe forskellige muligheder til f.eks. to forskellige størrelser kamera, en vandtæt rolltop og en vandflaskeholder. Versaclick-systemet er en rigtig god løsning, så folk selv kan tilpasse efter behov; faktisk ville det være fint, hvis det var muligt med begge hoftebælter.

Den medfølgende vandrestavspåkobling på bæltet er dog ikke den mest brugbare løsning for mig. Jeg støder imod stavene med min hånd, når jeg går, så selv om det er fint tænkt, at stavene skal være til at nå uden at tage rygsækken af, er det en mindre god løsning.

God adgang
Den langsgående lynlås i siden af rygsækken giver adgang til hele rygsækkens indhold – en rigtig fin løsning, som gør det nemmere at få adgang til alt indhold i løbet af dagen.

Der er en lomme bag på til regntøj og lignende, som man gerne vil have hurtigt tilgængeligt. Den er dog ikke i stretch-mesh, som man ser på mange rygsække, og jeg savner en stor meshlomme bag på til regntøj og andet, hvor tøj eller telt også kan ligge og tørre.

Sidelommerne er ikke tilgængelige, mens man vandrer, så medmindre man tilkøber flaskeholderen på bæltet, skal man bruge det indbyggede hylster til en væskepose med slange. Er man ikke til den løsning, må man af med rygsækken, hver gang man skal drikke.

Toplommen er ret standard med et hovedrum og meshrum på indersiden til pung og lignende. Den kan dog ikke tages af eller justeres, hvilket er et minus.

Rygsækken er lavet i kraftigt polyester-materiale i ripstop og virker generelt holdbar.

Ryglængden kan indstilles trinløst, da skulderstropperne er fastsat med et stort velcropanel på selve rygsækken.

Bæresystemet er fint og okay ventileret, dog uden at være på højde med visse andre mærker og modeller, men du bliver altid lidt svedig på ryg og hofter.

Skulderstropperne er tilstrækkeligt polstrede til vægten, man går med – i en 45-liters rygsæk skal man helst ikke pakke over 15 kilo og gerne noget lavere. Med et indbygget regnslag får man ekstra værdi for pengene.

Det er let tilgængeligt, men bliver kun holdt fast af en ikke-justerbar elastikribbe, som ikke fungerer godt i vind, og der er risiko for, at elastikken bliver slappere med tiden. En bedre løsning er en justerbar elastik og et spænde midt på, som holder regnslaget ind til rygsækken i vind.

Thule

AllTrail 45L

Bedømmelsen

Thule AllTrail 45L har flere fine detaljer. Versaclick-systemet er en rigtig god løsning, den lange lynlås giver god adgang til hele rygsækkens indhold, materialerne er solide og robuste, og bæresystemet er fint. Jeg savner dog en meshlomme bagpå, sidelommer med adgang til vandflasker, mens man vandrer og et lidt bedre regnslag

7/10: OVER MIDDEL – Gennemarbejdet og lækkert. Det skal du nok blive glad for.
Versaclick-systemet fungerer rigtig fint og giver gode valgmuligheder, brugbar langsgående lynlås giver god adgang til indholdet, fint bæresystem, robuste materialer, holdbart design, fin værdi for pengene
Det indbyggede regnslag kunne være bedre, savner stor lomme i strækmesh bagpå, da man ikke kan nå sin vandflaske i sidelommerne, mens man går
Pris: 1.299,-

Karakterskala

0: SKANDALE – Hvordan kom dette produkt nogensinde i produktion!?
1: PINLIGT – Dumpet. Sløjt, sjusket, tarveligt – i hvert fald ikke godt nok.
2: BESTÅET – Men kun lige med røven i vandskorpen.
3: SKUFFENDE – Øv, vi havde nok håbet på lidt mere, men trods alt bestået.
4: JÆVNT – Tilfredsstillende, men heller ikke mere end det.
5: IKKE DÅRLIGT – Udmærket produkt, men der mangler stadig noget, før vi får armene over hovedet.
6: GODKENDT – Det er sgu et godt produkt, men der er stadig plads til forbedringer.
7: OVER MIDDEL – Gennemarbejdet og lækkert. Det skal du nok blive glad for.
8: KVALITET – Produktet fortjener applaus – her går du ikke galt i byen.
9: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
10: PERFEKTION – Tak! Det bliver simpelthen ikke bedre end det her!

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind