tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 TLT SNU -9 - Opdag Verden
Du er her:

TLT SNU -9


Fin pose til shelterture og vandring året rundt

Danske TLT (Tranquil Lifestyle Tribute) er på banen med en 3-4-sæsoners fiberpose med fyld lavet af genbrugsmaterialer, en liggelængde i Regular på omkring 183 cm, en vægt på 1430 gram og en komforttemperatur på minus 2 for kvinder og minus 9 for mænd.

Posen er klassisk skåret og ifølge TLT er det bredeste punkt ved armene; altså lidt lavere end ved skuldrene, hvor det normalt ligger i en mumiepose. Stoffet føles behageligt, og snittet i posen er tæt uden at blive for tæt, så man både har lidt plads, men der ikke er en masse luft i posen, som skal varmes op, hvilket ville gøre den koldere.

Lynlåsen er ret velfungerende med en lille plastindsats, som gør chancen for at den sidder fast i stoffet, mindre end på de fleste andre poser, jeg har prøvet. Flappen her er i øvrigt lidt til den tynde side på en pose, der skulle gå ned til minus 9 grader. Selv omkring frysepunktet bliver der dannet en mærkbar kuldebro ved lynlåsen (en kuldebro er et område, hvor isoleringen er tyndere end ellers, og kulden lettere kommer ind), så lidt mere isolering her havde været på sin plads.

God til prisen
Ud over flap på indersiden af lynlåsen, så har posen også en varmekrave. Det er et stykke isoleret stof i nakkeregionen, som, sammen med at man snører hoveddelen sammen, skal forhindre, at kold luft siver ned i posen, når det er rigtig koldt. Den er lavet, så den kan lynes ud, hvilket i og for sig er okay.

Problemet bliver bare, at selve lynlåsen igen former en kuldebro, og man kommer til at sove med halsen oven på en lynlås, hvilket til tider kan mærkes og irriterer lidt. Et andet problem ved kraven er, at den ikke kan lukkes helt med velcro, så den dækker helt, eller strammes med en elastik.

Generelt er det en fin 3-4 sæsoners pose med fine detaljer, gode materialer, og som ligger tæt på en del andre poser i samme varme-/vægtkategori – endda måske lidt til den billigere side.

Posen er rigtig god til f.eks. shelterture året rundt, kanoture og lettere vandreture. Stoffet virker robust, så man behøver ikke passe helt så meget på som ved decideret letvægtsudstyr, og den er et godt bud til begynderen eller vandreren, hvor vægt og volumen ikke betyder så meget. Den fylder og vejer betydeligt mere end en dunpose i samme temperaturkategori, men den koster så også det mindre.

TLT

SNU -9

Bedømmelsen

SNU -9 er en ganske fin og ikke for dyr allround begynderpose til ture herhjemme og i udlandet det meste af året. Den har gode detaljer og fine materialer – og også visse irritationsmomenter – og kommer til en god pris og med fine specifikationer.

7/10: OVER MIDDEL – Gennemarbejdet og lækkert. Det skal du nok blive glad for.
Rigtig fin lynlås, gode og bæredygtige materialer, godt snit i posen
Lidt mangelfuldt isoleret lynlåsflap, varmekrave med lynlås kan irritere og har tendens til at danne kuldebro
Pris: 1.299,-

Karakterskala

0: SKANDALE – Hvordan kom dette produkt nogensinde i produktion!?
1: PINLIGT – Dumpet. Sløjt, sjusket, tarveligt – i hvert fald ikke godt nok.
2: BESTÅET – Men kun lige med røven i vandskorpen.
3: SKUFFENDE – Øv, vi havde nok håbet på lidt mere, men trods alt bestået.
4: JÆVNT – Tilfredsstillende, men heller ikke mere end det.
5: IKKE DÅRLIGT – Udmærket produkt, men der mangler stadig noget, før vi får armene over hovedet.
6: GODKENDT – Det er sgu et godt produkt, men der er stadig plads til forbedringer.
7: OVER MIDDEL – Gennemarbejdet og lækkert. Det skal du nok blive glad for.
8: KVALITET – Produktet fortjener applaus – her går du ikke galt i byen.
9: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
10: PERFEKTION – Tak! Det bliver simpelthen ikke bedre end det her!

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind