Du er her:

Omtale

Biolite Headlamp


pande
Biolite er kendt for nyskabende produkter og er nu på banen med en ny, let, lysstærk pandelampe – den første pandelampe, de har lavet.

Biolite Headlamp kan indstilles til at lyse med alt fra forsigtige 5 til 330 blændende lumen. Elektronikken, der sørger for magien, er integreret i stoffet for at sikre den gode pasform, og den åndbare, fugtspredende rem betyder, at pandelampen sidder særdeles stabilt på hovedet.

Netop dét er en af de store fordele ved Biolite Headlamp: Når du tager den på, bliver den på sin plads, også selvom der er fart over feltet.

Det genopladelige batteri, som kan oplades med tilhørende mikro-USB, sidder bag på hovedet og er med til at give den behagelige balance. Lampen kan låses, så den ikke ligger og fråser med batterierne i rygsækken ved en fejltagelse.

459 kr. / www.bioliteenergy.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Biolite Headlamp
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Biolite Headlamp ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 7. september 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021
Log ind