Du er her:

Omtale

Black Diamond Midweight Screentap Gloves

Fleecevanterne til vandreturen


Det kan spolere selv den smukkeste vandretur, hvis ens fingre er kolde som istapper, og for at undgå det, kan man passende trække i et par Black Diamond Midweight Screentap Gloves.

Her er tale om et par strækbare fleecehandsker, der er glimrende til vandring, men også kan bruges til trailrunning og skiture op ad bakke. Handsken er bygget op omkring en isolerende, strækbar fleece-skal. Håndfladen og undersiden af fingrene er beklædt med et materiale, der gør handskerne velegnede til brug på touchscreen, og i håndfladen er der desuden anvendt gederuskind, som giver et godt greb om skistavene, vandrestavene og drikkedunken. På oversiden sidder der et lag nylon yderst, som giver ekstra slidstyrke.

Midweight Screentap Gloves kan bruges alene eller under et par overtrækshandsker, så hele pakken f.eks. bliver vind- og vandtæt. Black Diamond angiver et vejledende temperaturinterval på 0 til +4°C for handskerne.

Vægt pr. par: 41,4 gram // Pris 299,-

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Black Diamond Midweight Screentap Gloves
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Black Diamond Midweight Screentap Gloves ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 5. januar 2022
Senest opdateret den 18. december 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind