Omtale

Casström Lars Fält Knife

En seriøs makker


Casström Lars Fält Knife

Stiller du store krav til din friluftskniv, og vil du måske endda gerne bruge den til en omgang bushcraft, så finder du her en robust og alsidig Kniv med gennemgående blad. Kniven er udviklet i samarbejde med den svenske overlevelsesekspert Lars Fält, der ved, hvad han har med at gøre.

Lars Fält er nemlig grundlægger af det svenske forsvars overlevelsesskole og har undervist såvel britiske SAS-styrker som amerikanske specialstyrker i barske klimaer, hvad end der er tale om det iskolde arktiske Canada eller de glohede ørkener i Australien.

Kniven er lavet i stærkt Böhler K720 værktøjsstål, som tåler, at du virkelig giver den gas. Det store, afrundede skæfte er lavet i masurbirk. Kniven er designet, så den er behagelig at bruge også over længere tid.

Bladet er 11,5 cm langt, hele kniven måler 23 cm, og vægten ligger på 175 gram.

Pris 1.499 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Casström Lars Fält Knife
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Casström Lars Fält Knife ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 5. oktober 2022
Senest opdateret den 24. september 2022
Læst af: 1131