Omtale

EDELRID: BALANCE CRASH PAD - Gold Winner


Grad af innovation, funktionalitet, design, kvalitet til prisen, vægt/pakkestørrelse, tilføjet værdi

Denne nytænkende crashpad fra Edelrid sikrer den perfekte bouldertur på hvilket som helst underlag. Balance Crash Pad er opbygget med en almindelig crashpad øverst, men har tilføjet et lag skumkugler nederst, så underlaget kan tilpasses det ofte ujævne terræn.

Udover den nytænkende opbygning så kan Balance Crash Pad foldes på midten, og to skulderremme og et hoftebælte gør det nemt at transportere den ud i naturen.

Juryen udtaler: ”Sikke en god ide! Det her er den første crashpad, vi har set, der tilpasser sig underlaget.”

Igen i år har Opdag Verden været på Outdoor Messe i Friedrichschafen for at se efter nye produkter og fedt grej. Det er verdens største messe for indkøbere og presse indenfor friluftsverden, og her bliver der vist produkter, som kommer på markedet året efter – altså i foråret og sommeren 2017.
En ting er sikkert: Det går godt for outdoorbranchen. De mange mærker og produkter kæmper om at være de bedste, hvad end det er for unikke detaljer, at det er ekstremt let, eller det er nytænkende bæredygtigt. Der er alle typer produkter på messen, og mindre mærker kan også gøre sig bemærkede, selvom 12 kæmpe messehaller er fyldt. I år har fokus især været lette produkter, miljø samt kampen om rygsækkemarkedet.
Hvert år uddeles der Outdoor Awards til udvalgte produkter, der gør sig særligt bemærkede. I år blev der uddelt 37 awards. Vi beskriver de otte gulvindere samt et udvalg af nogle af de andre awardvindere.
Vinderne er nyskabende og anderledes produkter, mens guldvinderne er udvalgte produkter, der er særligt nytænkende eller unikke. En enkelt Start Up Award gives til et mindre firma med en god idé, som fortjener omtale og anerkendelse.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på EDELRID: BALANCE CRASH PAD - Gold Winner
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på EDELRID: BALANCE CRASH PAD - Gold Winner ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 12. september 2016
Senest opdateret den 12. maj 2021
Log ind