Du er her:

Endura Men’s Venturi 2 Overtrousers

Hvis du hører til det mærkelige folkefærd, der insisterer på altid at cykle i lortevejr, ved du sikkert godt, at der kan være langt mellem regnbukser, som kan stå distancen, når det gælder vandtæthed, åndbarhed, pasform og ikke mindst slidstyrke. Det kunne et par Venturi 2 Overtrousers fra Endura. De har nu været udsat for snart fem måneders bukse-tortur af værste skuffe.

Selv om jeg årligt kører over 10.000 kilometer på cyklen, hører jeg, hvor dumt det end lyder, til den gruppe af cyklister, der hellere bliver gennemblødt end at bruge regntøj. Undskyldninger har der altid været nok af: Åndbarheden er for dårlig, det slides for hurtigt, pasformen er ikke cykelvenlig, og sådan kan jeg blive ved.

Ikke desto mindre ligger der nu på mit skrivebord et par slidte og møgbeskidte regnbukser. Det ses tydeligt, at de er blevet godt og grundigt mishandlet i løbet af efteråret og vinteren, der indtil videre ikke har været barmhjertig mod cykelgrej, ligesom over 2000 kilometer, vand, salt og sand har gjort sit til, at de bestemt ikke ser nye ud længere, men de fungerer stadig – upåklageligt.

Det er britiske Endura, som står bag modellen Venturi 2 Overtrouser, der er opbygget i et meget kraftigt 3-lags materiale, der under vores test har vist sig at have en kombination af fantastisk åndbarhed og vandtætte egenskaber, der er som skabt til cykling. Selv i meget regnfuldt vejr har de holdt vandet ude, og samtidig sørget for, at kondensen blev holdt på et minimum, mens de faktisk var behagelige at cykle hårdt og langt i. Buksernes eneste svage punkt viste sig at være sædepartiet, hvor vandet efter nogle timers brug bliver presset gennem membranen, hvilket tydeligt kunne mærkes på bagdelen.

Modsat meget anden cykelbeklædning, der ofte har en lidt poset og løs pasform, har Venturi-bukserne et mere kropsnært og teknisk snit, der ikke hæmmer benene alt for meget under cyklingen. Fra knæet og ned har Venturi’erne en meget smal pasform, der sikrer, at bukserne ikke kommer alt for meget i kontakt med kæde, forskifter og pedalarme. Under kørsel er dette intet mindre end fantastisk, men at trække i bukserne med sko på er, på grund af den meget smalle pasform omkring anklerne, noget af en irriterende udfordring, der ofte endte i, at skoene måtte af.

Vi har virkelig testet Venturi-bukserne hårdt, og på trods af et par irriterende børnesygdomme, står vi tilbage med et godt indtryk af et par robuste og velgennemtænkte cykelregnbukser, der vil være bedst egnet til dig, der cykler meget og er parat til at betale prisen for lækkert gear.

Mads Pedersen, Torsdag, 19 januar 2012, hits: 6551
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind