Omtale

Fjällräven Abisko Friluft 45

Solid sæk til det hele


Fjällräven Abisko Friluft 45

Som navnet antyder, så er der plads til 45 liter i den her rygsæk, der altså kan bruges til en række forskellige former for ture. Der er masser af plads på dagsturen, og den passer samtidig glimrende til de lidt længere ture, hvor oppakningen ikke er for tung.

Rygsækken er lavet i G-1000® Heavy Duty Eco – en meget kraftig og miljøvenlig udgave af Fjällrävens ikoniske stof G-1000® – og bunden er lavet i kraftig nylon. Der er polstrede bæreseler, justerbar brystrem med nødfløjte og hoftebælte med polstring og lommer til småting. Rygpanelet er i net med luftkanaler, som sikrer god ventilation.

Der er åbning i toppen plus to lange lynlåsåbninger i siderne, så man kan fjerne hele fronten. Toplåget har en rummelig lomme, den store frontlomme har lynlås, og sidelommerne kan justeres i størrelsen. Sammen med kompressionsremmene kan de bruges til f.eks. Vandrestave. Der er plads til et drikkesystem med blære og slange, og bliver det regnvejr, hiver du det indbyggede regnovertræk frem.

Vægt: 1.600 gram.

Pris 1.699 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Abisko Friluft 45
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Abisko Friluft 45 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 23. juni 2022
Senest opdateret den 23. juni 2022
Læst af: 3211