Du er her:

Fjällräven Barents Pro

- Slidstærk trekking- og arbejdsbuks

Fjällräven har efterhånden i en lang årrække været det foretrukne mærke hos mange friluftsentusiaster i norden, og de seneste år er mærket da også blevet endnu tydeligere i udlandet. En af årsagerne til succesen på friluftsscenen er utvivlsomt Fjällrävens flagskib, deres G1000 stof, som de anvender i en lang række af deres produkter.

Oprindeligt blev G1000 udviklet til telte, men Fjällräven fandt dog hurtigt ud af, at stoffet simpelthen var for tungt til det formål – til gengæld ville det egne sig perfekt til outdoorbeklædning. Stoffet består af en blanding af bomuld (35 %) og polyester (65 %), hvilket gør det behageligt mod huden, men samtidig er uhyre slidstærk og hurtigtørrende. Stoffet imprægneres med Grønlandsvoks, en naturlig blanding af bivoks og paraffin, der gør stoffet mere vand-, vind- og smudsafvisende.

Barents Pro buksen er ikke nogen ny model. Den blev lanceret tilbage i 2003, og lige siden har den velfortjent været en populær model på markedet. Buksen har syv lommer, blandt disse en inderlomme til værdigenstande, flere lårlommer til kort eller lignende, samt to lommer langs benet velegnet til kniv. Fylder du alle lommer med kort, kniv, kompas, mobiltelefon og værdigenstande har du formodentligt ikke behov for din dagtursrygsæk. Med andre ord; der er en overflod af lommer, og jeg mener, at der let kunne fjernes både en kortlomme på låret samt en af de to aflange lommer på låret.

En vigtig og positiv detalje er derimod, at der ikke er nogen baglommer. Ofte er sådanne lommer alligevel ubrugelige, når man går med rygsæk, og i værste fald kan de være enormt generende, når man sidder og hviler sig på klippen og i lejren. På fjeldet er der jo ikke ligefrem behov for at have læderpungen siddende på sin faste plads i baglommen.

Buksen har ekstra forstærkninger over bagen og på knæ sikrer desuden, at du ikke skal bekymre dig om slidtage på de mest udsatte steder. Sammenlignet med Barents Buksens bror, Vidda Buksen, så kommer Barents i rå længde, det vil sig, at du selv skal klippe buksens længde til efter eget ønske, og det er med til at give Barents Pro et mere casualt look.

Buksen har en god pasform. Med dette mener jeg, at der er god bevægelsesfrihed til eksempelvis høje benløft, eller når man sidder på hug. Og selvom buksen har et fint snit, så strammer de ikke, og man får således ikke følelsen af at være spærret inde. Jeg har med stor succes brugt buksen til træklatring, vandring, lejrliv og hverdagsbuks. 

Array
Array
, Onsdag, 11 juli 2012, hits: 7094
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind